Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

#DIMT5: FAMOUS!

Op 10 februari presenteert het jongerentalentontwikkelingsproject 'Dit Is Mijn Talent' (Kortweg bekend als #DIMT) de vijfde en tevens laatste show!

Afgelopen september (2017) is een team van professionele jongerenwerkers-en theatermakers begonnen met het maken van een nieuwe #DIMT-show. Samen met een geheel nieuwe groep jonge talenten hebben ze toegewerkt naar een bewerking op de bekende hitmusical 'Fame'. Het verhaal van Fame, wat vele raakvlakken heeft met het project zelf, in een geheel nieuw jasje.

#Dimt is inmiddels uitgegroeid tot een bekend talentontwikkelingsproject in Almere, waar tegenwoordig zelf aanmeldingen binnen komen van buiten de stad zelf. Ook de nominatie voor 'Local Heroes 2017' geeft hier extra glans aan. Waar er ieder jaar met succes een nieuwe show op de planken werd gebracht met o.a. Donaties van de Gemeente Almere, VSB Fonds en Stichting De Schoor, is deze voorstelling extra speciaal; 'Het is ons 5 jarig jubileum en tevens meteen ons laatste jaar!'

Een extra motivatie om bij deze laatste show aanwezig te zijn. Het wordt een show vol live-muziek, zang en dans. Op 10 februari speelt 'Dit Is Mijn Talent' maar liefst twee keer in de Kleine Zaal van Kunstlinie Almere Flevoland. Aanvang is om 15:30 & 20:00 en de tickets zijn kaarten te koop, kosten €5,- p.p.!

Meer informatie is te vinden op:
www.dimt.eu
https://www.facebook.com/events/220329608510980/
https://kaf.nl/academie/agenda/seizoen-2017-2018/dit-is-mijn-talent/?q=dimt


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)