Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

15 april 2018: Opening nieuw veld en kantine Flevo Phantoms

American Footballvereniging Flevo Phantoms opent op zondag 15 april haar nieuwe accommodatie op Sportpark De Marken, Almere Haven. Wethouder René Peeters verricht de formele opening met de coin toss bij de game voor de senioren.

American Footballvereniging Flevo Phantoms opent op zondag 15 april haar nieuwe accommodatie op Sportpark De Marken, Almere Haven. Wethouder René Peeters verricht de formele opening met de coin toss bij de game voor de senioren.

Met dank aan de gemeente Almere en tal van vrijwilligers kunnen we (na maandenlang improviseren zonder eigen complex) op 15 april onze kantine feestelijk openen. Natuurlijk doen we dat sportief: we nemen op deze dag ook ons prachtige nieuwe veld in gebruik! We nodigen u van harte om uit te komen kijken bij onze spectaculaire sport en dit feestelijke moment met ons te delen.

Programma
In de ochtend spelen onze jeugdteams twee wedstrijden:
- 11 uur Flevo Phantoms Cadets – Amstelland Panthers
- 12 uur Flevo Phantoms Peewees 1 – Flevo Phantoms Peewees 2
Deze wedstrijden duren beide tot circa 13:30 uur.

Officiële opening
-
rond 14:30 uur opent wethouder René Peeters het nieuwe complex.
Direct daarna volgt een wedstrijd van ons seniorenteam:
- 14:45 uur wethouder Peeters verricht de coin toss
- 15:00 kick off Flevo Phantoms Senioren – Maastricht Wildcats

Over American Footballvereniging Flevo Phantoms
De Flevo Phantoms zijn dé American Footballclub van Almere. Het ledenaantal van onze hechte vereniging groeit flink. De club won de afgelopen jaren diverse landkampioenschappen en meerdere voormalige jeugdleden spelen nu in de Verenigde Staten. Iedereen van 8 jaar en ouder die American Football wil leren spelen kan bij onze vereniging terecht. De jeugd speelt flag football (Peewees en Cubs). Vanaf 14 jaar (Cadets) en ouder spelen we tackle football (full contact). American Footballvereniging Flevo Phantoms was meer dan 20 jaar gehuisvest aan de Meerveldstraat, Sportpark De Wierden in Almere-Haven, tot november 2017. Onze nieuwe kantine was in het verleden, voor de grondige verbouwing, in gebruik door Biljartvereniging Phoenix. Behalve de Flevo Phantoms zal ook frisbeevereniging Almere Spinners regelmatig gebruikmaken van het nieuwe veld op De Marken.

Meer informatie
www.flevo-phantoms.nl
info@flevo-phantoms.nl

Locatie
Sportpark De Marken 4a, in Almere Haven. U vindt ons naast de tennisvereniging.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)