Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Vanaf 9 december 2018 een nieuwe dienstregeling voor allGo Almere bit.ly/2S00GVC

23 november: Beste binnenstads awards

24 oktober 2017

Schrijf alvast in uw agenda: donderdag 23 november, Beste Binnenstad Awards. Een feestelijke bijeenkomst waar de ins en outs van de Verkiezing Beste Binnenstad worden gepresenteerd en de winnaars van de editie 2017-2019 bekend worden gemaakt.

Wint u de volgende editie de Verkiezing Beste Binnenstad?
Tijdens het middagprogramma laten juryleden van de verkiezing zien hoe zij naar de ontwikkelingen in een binnenstad kijken. Voorgaande winnaars van de verkiezing zullen hun ervaringen en tips presenteren. Ook heeft u de mogelijkheid om met de juryleden en voorgaande winnaars te sparren. Na de interactieve sessie neemt Monique Zwinkels, binnenstadsmanager van Rotterdam, u mee door de binnenstad (winnaar van de editie 2015-2017 in de categorie grote steden). Hoe staat de stad, twee jaar na het winnen van de titel ‘Beste Binnenstad’, ervoor? Wat heeft de titel de stad daadwerkelijk opgeleverd? Waar kan Rotterdam nog in groeien?

Feestelijk avondprogramma
Tijdens het avondprogramma kijken we ook naar de ontwikkelingen op internationaal niveau. Giles Semper (Adviseur BID Bankside) en Donald Hyslop (Directeur BID Bankside) nemen u mee in de dagelijkse praktijk in het zuidelijke deel van de binnenstad van Londen. Hoe kijken zij naar de ontwikkelingen in de binnenstad en wat zijn de effecten van de aanslagen op Borough Market op het binnenstadsmanagement?

Daarna volgt een feestelijk gedeelte waarbij de winnaars van de Verkiezing Beste Binnenstad bekend worden gemaakt. Na een spannende tweestrijd wordt de prijs uitgereikt aan de binnensteden die de komende twee jaar de titel ‘Beste binnenstad’ mogen dragen. Het gehele avondprogramma wordt omlijst door verrassende acts en een feestelijke afsluiting.

Wees er snel bij! Op=Op
Via de website www.platformbinnenstadsmanagement.org kunt u zich aanmelden voor de Beste Binnenstad Awards. Let op, het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus wees er snel bij.

Meer informatie over de verkiezing, de procedure en eerdere winnaars is te vinden op de website www.debestebinnenstad.nl


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)