Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

3 dagen Support Your local Record Store bij Platenhuis t Oor

Muziekspeciaalzaak Platenhuis ’t Oor staat vanaf vrijdag 27 tot en met zondag 29 november in het teken van veel speciale acties en live muziek.

Op 27 november is het Black Friday in Amerika.
En, voor het eerst nu ook in Nederland, maar dan gericht op vinylliefhebbers, vinylverzamelaars en iedereen die zijn favoriete onafhankelijke platenzaak een warm hart toedraagt. Ook bij ’t Oor is het Black Friday. Op deze dag verschijnen er vele speciale uitgaven op vinyl en zijn vinylboxen extra aantrekkelijk geprijsd.


Op zaterdag 28-11 om 16:30 uur speelt zangeres/pianiste Karsu live in de winkel.
Deze Nederlandse muzikante met Turkse roots bracht onlangs haar tweede album ‘Colors’ uit. Op ‘Colors’ is jazz de leidraad, maar de composities hebben nog meer kleur gekregen: ze zijn poppy, speels en vrolijk. De titel van de cd slaat terug op Karsu’s bi-culturele achtergrond, met wortels in Turkije en Amsterdam: ze mixt bovendien verschillende muziekstijlen en werkt samen met internationale muzikanten.


Zondag de 29ste om 16:00 uur sluit de Almeerse jazzpop band No Ego het weekend af.
Hun repertoire varieert van jazzstandaards tot easy listening en `uptempo` covers gegoten in een eigen arrangement. Tevens is er tijdens en na het optreden van No Ego een wijnproeverij met hapjes! Beide optredens zijn gratis te bezoeken.

Platenhuis ’t Oor is te vinden aan de Brouwerstraat 10 in Almere Stad.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)