Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • SC Buitenboys laat Laren’99 er met de winst vandoor gaan 2-4.

3 oktober 2017: informatiemiddag chronische pijnpatiënten

5 september 2017

Op dinsdag 3 oktober organiseert de pijnpoli van het Flevoziekenhuis een informatiemiddag over ontspanning en bewegen. Chronische pijnpatiënten zijn van harte welkom tussen 14.30 – 16.00 uur in het Auditorium (2e verdieping) van het Flevoziekenhuis. Inloop vanaf 14.15 uur. Aanmelden is gewenst.

De informatiemiddag over ontspanning en bewegen wordt verzorgd door Erna Campfens-van der Flier en José Sallé. Erna heeft een praktijk voor holistische natuurgeneeswijze; zij verzorgt het onderdeel ontspanning. José begeleidt mensen met een chronische beperking bij sportactiviteiten in sporthal Stedenwijk. Ook werkt zij samen met de Trappenberg. Zij richt zich op 3 oktober op het onderdeel bewegen op muziek.

De bijeenkomst is bedoeld om mensen met chronische pijn te laten ervaren hoe je kunt ontspannen en bewegen. Het programma bestaat uit een aantal oefeningen. “Iedereen kan meedoen, ongeacht zijn of haar beperkingen”, aldus Erna.

Chronische pijn hebben betekent niet alleen altijd pijn hebben, maar leidt ook tot veel bijkomende problemen, zoals het gevoel van onmacht of spanning. Het team van de Pijnpoli biedt daarom naast pijnbehandelingen ook informatie over hoe om te gaan met pijn.

Aanmelden gewenst
Wilt u deelnemen aan de gratis informatiemiddag? Meld u dan aan bij mijnInfopunt,
( (036) 868 8521 of mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)