Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

30 maart: Informatiemiddag Pijn in het Flevoziekenhuis

Op woensdag 30 maart organiseert de Pijnpoli van het Flevoziekenhuis een informatiemiddag over Pijn. Na een aantal ontspanningsoefeningen vertelt psychosomatisch fysiotherapeut Anneke van Schooten over hoe je weer in balans komt door inzicht en bewustwording. Patiënten met chronische pijn zijn van harte welkom van 13.30 tot 15.30 uur in het Auditorium (2e verdieping) van het Flevoziekenhuis. Aanmelden is gewenst.

Anneke van Schooten is psychosomatisch fysiotherapeut en werkt bij Gezondheidscentrum De Archipel. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van spannings- en stress gerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten.

Anneke gaat tijdens haar presentatie in op het signaleren en herkennen van gedrag(sveranderingen) die spanningen opleveren. Tijdens enkele bewegingsoefeningen die uitgaan van ontspanning ervaar je wat deze kunnen betekenen. Doel is om meer balans te vinden en het vertrouwen in het lichaam terug te laten komen.

Chronische pijn hebben betekent niet alleen altijd pijn hebben, maar zorgt ook voor veel bijkomende problemen zoals het gevoel van onmacht of spanning door de pijn. Het team van de Pijnpoli biedt daarom naast pijnbehandelingen ook informatie over mogelijkheden om met deze pijn om te gaan. Tijdens de periodieke informatiemiddagen komen verschillende onderwerpen aan bod.

Aanmelden gewenst
Gratis aanmelden voor deze informatiemiddag kunt u doen bij mijnInfopunt, (036) 868 8521 of mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)