Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Koningsnacht en Koningsdag. We allGo Party! Speciaal actieticket voor 6 euro bit.ly/2Hlici8

Adverteren op Omroep Almere


Stad & Regiogenoten bereiken? Wij adviseren en helpen u graag!

Versterk uw merk met de kracht van Omroep Almere en bereik uw doelgroep via onze mediakanalen Omroep Almere in oprichting zuid Flevoland

Omroep Almere TV en Almere On Air radio is nu nog te ontvangen via de streams. Wij voorzien regiogenoten van het laatste regionieuws en bieden een zeer gevarieerd programma-aanbod via TV, Radio en onze Web- en App applicaties.

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u verder te helpen met uw communicatie en onze werkwijze uit te leggen. Samen met u creëren we een effectieve en creatieve campagne en produceren we commercials, passend bij uw budget. Door onze expertise hebben we voor elk vraagstuk een creatieve oplossing!

Adverteren via web, radio en televisie is doeltreffend en modern. U creëert namelijk veel herhaling en herhaling is tenslotte de kracht van reclame!

Wist u bijvoorbeeld dat uit onderzoek blijkt dat TV het effectiefste reclamemedium is? * 
En dat we ondanks de nieuwe media toch allemaal aan de buis gekluisterd blijven? ** 
Of dat een radiocampagne uw televisiecampagne enorm versterkt? ***
Mail ons gerust eens voor meer informatie of een vrijblijvend en inspirerend gesprek adverteren@omroepalmere.nl, dan nemen wij kontakt met u op voor het maken van een afspraak.
 


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Reactie geplaatst op 16 april 2018 door Sabrina van Haaren

Goedemorgen, Mijn naam is Sabrina en ik ben sinds kort zelfstandig ondernemer en de eigenaresse van mijn eigen bruidswinkel genaamd More to Love Bruidsmode. Met een beperkt marketingbudget ben ik op zoek naar manieren om mijn bruidswinkel op de kaart te zetten! Ik ben erg benieuwd wat jullie voor mij kunnen betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Met vriendelijke groet, Sabrina van Haaren

| Reageer op dit bericht |
Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)