Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Tineke Schouten wordt beschermvrouwe Stichting Heart Beat bit.ly/2j5FNZf

Agenda


Filteren op datum:
        

Kookworkshops bij Senior Live voor iedereen

Gepubliceerd op: 17-11-2017 17:27

In samenwerking met leerwerkbedrijf The Green Story organiseren ze bij Senior Live kookworkshops. Voor iedereen die het leuk vindt om samen te koken en te bakken. Ervaring is niet vereist. De gemaakte gerechten worden samen opgegeten! De afgelopen keren is er o.a. een Griekse lunch, soep, Hollandse pot, een chocolade dessert en Mexicaans gekookt.
Lees verder

Open dag Fokus Almere Haven op 24 november

Gepubliceerd op: 16-11-2017 19:34

Fokus Almere Haven Binnenhof organiseert op vrijdag 24 november een open dag voor iedereen die kennis wil maken met het Fokuswonen. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een fysieke beperking mogelijk, door in een aangepaste woning assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. De open dag is van 11.00 – 15.00 uur bij Fokus, Binnenhof 198 in Almere Haven.
Lees verder

Petra Berger brengt Tribute to Streisand

Gepubliceerd op: 15-11-2017 16:16

Zangeres Petra Berger brengt in KAF Almere een eerbetoon aan haar grote voorbeeld Barbra Streisand. Het concert vindt plaats op vrijdag 17 november. Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand vierde op 24 april 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster, met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder verjaardagsconcert.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)