Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Agenda


Filteren op datum:
        

Flevoziekenhuis organiseert informatiebijeenkomst over artrose

Gepubliceerd op: 08-02-2019 20:07

De afdeling Orthopedie van het Flevoziekenhuis organiseert op woensdag 20 maart opnieuw een informatiebijeenkomst over artrose aan de knie en heup. Een orthopedisch chirurg vertelt over deze veel voorkomende vorm van gewrichtsslijtage: wat zijn de symptomen, oorzaken, mogelijke behandelingen en wat kun je als patiënt doen om pijn en andere klachten te verminderen?
Lees verder

Kinepolis start nieuw seizoen CinePlus vol kwalitatieve topfilms

Gepubliceerd op: 18-01-2019 19:14

Met de start van 2019 onthult Kinepolis een nieuw CinePlus-programma voor het komende halfjaar. De CinePlus is de ideale gelegenheid om midden op de dag samen met andere filmfans te genieten van speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms, met een gratis kopje koffie of thee en wat lekkers. Een voordelig en gezellig filmuitje!Van het ijzersterke Nederlandse drama Bankier van het Verzet en de muzikale romantische komedie Mamma Mia! Here We Go Again tot de recent met Golden Globes bekroonde films Green Book en A Star is Born: speciaal voor de bezoekers van CinePlus selecteerde Kinepolis de beste topfilms. Bij de eerste CinePlus van dit jaar op donderdag 17 januari is het spannende moordmysterie Murder on the Orient Express te zien.
Lees verder

Flevoziekenhuis organiseert informatiemarkt -Wat heb jij nodig?- op Wereldkankerdag

Gepubliceerd op: 18-01-2019 19:10

Kanker zet de wereld van patiënten en hun naasten op z’n kop. Omgaan met de ziekte, de beperkingen én de mogelijkheden, is daarom enorm belangrijk. Om hier aandacht aan te besteden en om iedereen die te maken heeft met kanker een hart onder de riem te steken, organiseert het Flevoziekenhuis op Wereldkankerdag de informatiemarkt ‘Wat heb jij nodig?’.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)