Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Agenda


Filteren op datum:
        

Herfstmarkt in De Overloop

Gepubliceerd op: 17-10-2018 14:39

Op vrijdag 16 november 2018 vindt in woonzorgcentrum De Overloop de jaarlijkse (Herfst)markt plaats. Met de opbrengsten willen wij onze bewoners een onvergetelijke dag bezorgen tijdens ons 35-jarige jubileumfeest volgend jaar. Woonzorgcentrum De Overloop aan de Boogstraat 1 in Almere Haven, is het oudste woonzorgcentrum van Almere en ons jubileum willen we graag met onze bewoners groots vieren, onder andere met een optreden van Willeke Alberti.
Lees verder

Bijzondere trainingen vrijwilligersacademie!

Gepubliceerd op: 11-10-2018 20:40

Vrijwilligers spelen een steeds grotere rol, ook bij bewoners in een kwetsbare situatie. De laatste jaren wordt steeds meer werk overgelaten aan vrijwilligers én de hulpvragen worden complexer. Hoe gaan vrijwilligers en beroepskrachten hier mee om? Sanne Wouters, onderzoeker aan de Universiteit van Humanistiek Utrecht, vertelt hierover n.a.v. het rapport 'Aan de andere kant van de Schutting – inspelen op de toenemende vraag naar vrijwilligers in het sociale domein'.
Lees verder

Suriname Food Festival in Almere

Gepubliceerd op: 11-10-2018 20:01

Groot feest in Almere. Op zaterdag 20 oktober organiseert Amazing Oriental hier het Suriname Food Festival. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers van de Aziatische supermarkt inspiratie opdoen en genieten van culinaire en culturele hoogstandjes.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)