Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Agenda


Filteren op datum:
        

Flevoziekenhuis organiseert informatiebijeenkomst over artrose

Gepubliceerd op: 08-02-2019 20:07

De afdeling Orthopedie van het Flevoziekenhuis organiseert op woensdag 20 maart opnieuw een informatiebijeenkomst over artrose aan de knie en heup. Een orthopedisch chirurg vertelt over deze veel voorkomende vorm van gewrichtsslijtage: wat zijn de symptomen, oorzaken, mogelijke behandelingen en wat kun je als patiënt doen om pijn en andere klachten te verminderen?
Lees verder

Beleef André Rieu's Nieuwjaarsconcert in jouw Kinepolis bioscoop

Gepubliceerd op: 04-01-2019 16:09

Ben jij liefhebber van operettemuziek, Weense Wals en André Rieu? Zorg dan dat je op 11 of 13 januari een van de heerlijke stoelen van jouw Kinepolis bioscoop bemachtigt. Je verzekert jezelf dan van een schitterend begin van het nieuwe jaar met de exclusieve vertoning van het Nieuwjaarsconcert van André Rieu, opgenomen in de wereldberoemde Town Hall in Sydney.
Lees verder

Feestend het nieuwe jaar in!

Gepubliceerd op: 29-12-2018 18:44

Op vrijdag 4 januari vindt het allereerste F1rst Friday Festival plaats in Corrosia Theater, Expo & Film. Waarom een festival? 2019 moet gevierd worden met inspirerende kunst en een goed feest. Een kaartje is €5,50- en voor studenten €3,-. Met een biertje van Brouwerij Stijl, een wijntje van Wijnkelder Almere of een frisdrankje in je hand, wordt je tijdens de vierde editie van dit seizoen aangenaam verrast en ga je inspirerend het nieuwe jaar in. Mis het niet!
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)