Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Agenda


Filteren op datum:
        

Kin San Tai Chi: Open Dagen en proeflessen in september!

Gepubliceerd op: 19-08-2018 14:16

Binnenkort starten er in Almere weer nieuwe cursussen Kin San Tai Chi. Deze van oorsprong Chinese bewegingsvorm heeft een heilzame werking op lichaam en geest en kan door iedereen beoefend worden.
Lees verder

Bier, burgers, keiharde actie en humor bij nieuwe blockbuster-avond van Kinepolis

Gepubliceerd op: 16-08-2018 17:35

Na het grote succes van de Bier, Burgers & Blockbuster-avond eerder deze maand met Mission: Impossible - Fallout kondigt Kinepolis nu de volgende editie aan. Final Score is de nieuwe BBB-film op 12 september!Veel actie, humor en voetbal: dat zijn de ingrediënten die Final Score tot de ultieme Bier, Burgers & Blockbuster-film maken. Dave Bautista (Drax uit Guardians of the Galaxy) speelt de hoofdrol als een ex-soldaat die tijdens de gijzeling van een heel voetbalstadion alles op alles moet zetten om duizenden levens te redden. Zijn sidekick zorgt voor de komische noot; hij zelf voor de dikke actie. Kinepolis doet de rest en maakt er een ideale filmavond van met voordelige biertjes en burgers. Lees verder

Engelenhealing als helende reis in Almere

Gepubliceerd op: 06-08-2018 15:13

Op zondagochtend 2 september 2018 verzorgen Karin en Robert Gilhuijs op de basisschool De Zeetuin, Monteverdistraat 5 in Almere, een Engelenhealing. De ochtend zal worden geopend met een algemene groepsboodschap van Aartsengel Raphaël en de Engelen van het Licht en een inleiding, waarna Robert vanuit meditatieve staat een groepshealing zal geven en de groep en ieder individueel liefdevol zal aanraken met de genezende energie die de Engelen van het Licht ons toesturen, waarbij een diepe geestelijke rust ervaren kan worden.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)