Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Agenda


Filteren op datum:
        

Beleef André Rieu's Nieuwjaarsconcert in jouw Kinepolis bioscoop

Gepubliceerd op: 04-01-2019 16:09

Ben jij liefhebber van operettemuziek, Weense Wals en André Rieu? Zorg dan dat je op 11 of 13 januari een van de heerlijke stoelen van jouw Kinepolis bioscoop bemachtigt. Je verzekert jezelf dan van een schitterend begin van het nieuwe jaar met de exclusieve vertoning van het Nieuwjaarsconcert van André Rieu, opgenomen in de wereldberoemde Town Hall in Sydney.
Lees verder

Feestend het nieuwe jaar in!

Gepubliceerd op: 29-12-2018 18:44

Op vrijdag 4 januari vindt het allereerste F1rst Friday Festival plaats in Corrosia Theater, Expo & Film. Waarom een festival? 2019 moet gevierd worden met inspirerende kunst en een goed feest. Een kaartje is €5,50- en voor studenten €3,-. Met een biertje van Brouwerij Stijl, een wijntje van Wijnkelder Almere of een frisdrankje in je hand, wordt je tijdens de vierde editie van dit seizoen aangenaam verrast en ga je inspirerend het nieuwe jaar in. Mis het niet!
Lees verder

Hippe Gasten op podium van Kaf in Almere op 9 maart

Gepubliceerd op: 14-12-2018 20:18

Gillende gitaren en pompende drums. De rockband Hippe Gasten maakt geen doorsnee kindermuziek. Ze zijn in China populair met hun Nederlandstalige kinderrock en komen nu met een nieuw album én een Nederlandse tour. Het album van de vijfkoppige band heet 'Komkommermaarbij' en is geproduceerd door Skiggy Rapz, die eerder met onder anderen Guus Meeuwis en Diggy Dex werkte. Vandaag trapt Hippe Gasten de albumrelease af met hun eerste nieuwe track 'Koning van de dansvloer'. Vanaf nu verschijnt er elke vrijdag een nieuw nummer van het album online. In het nieuwe jaar gaan de mannen ook weer touren. Eerst in januari in China en vanaf februari in ons eigen land.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)