Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Agenda


Filteren op datum:
        

Nieuwe workshops bij Senior-Live

Gepubliceerd op: 05-07-2017 17:28

Het duurt nog eventjes, maar juist daarom kunt u nu alvast uw licht laten schijnen over een van de vele cursussen die Senior-Live vanaf eind augustus aanbiedt. Daarbij maakt het echt niet uit of u 55 jaar bent of 95. Zij hebben namelijk voor elk wat wils.
Lees verder

Bouw mee aan Expo voor 1 Dag zaterdag 15 juli op de Markt in Almere Haven

Gepubliceerd op: 30-06-2017 17:08

Op uitnodiging van Corrosia Theater, Expo & Film maakt kunstenaar Maze de Boer op zaterdag 15 juli samen met bewoners van Almere Haven een Expo voor 1 Dag. Gaandeweg wordt er op de Markt een enorm opblaasbaar schip zichtbaar, een bonte verschijning die alleen die dag te bewonderen is. Gebruikte en kapotte plastic boodschappentassen en restplastic vormen de bouwstenen voor de tijdelijke sculptuur. Het materiaal is ingezameld door de stad en het zijn ook bewoners van de stad die het bouwwerk samen met de kunstenaar gaan realiseren! Wil jij meehelpen? Kom dan op zaterdag 15 juli tussen 10 en 17 langs bij Expo voor 1 Dag op de Markt in Almere Haven. De dag wordt om 17.00 uur afgesloten met een feestelijke presentatie.
Lees verder

Musicalster Noortje Fassaert maakt eerste persoonlijke voorstelling Mijn Stem

Gepubliceerd op: 21-06-2017 20:28

Mijn Stem is een theatervoorstelling van Noortje Fassaert over het vinden van haarzelf. Middels persoonlijke vertellingen, zelf geschreven nummers en jazz klassiekers neemt Noortje je mee in haar wereld. Wie ben ik echt? Wat is mijn stem? Vragen waar Noortje op zondag 2 juli antwoord op probeert te geven in Theater de Glasbak, Almere.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)