Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Agenda


Filteren op datum:
        

Hippe Gasten op podium van Kaf in Almere op 9 maart

Gepubliceerd op: 14-12-2018 20:18

Gillende gitaren en pompende drums. De rockband Hippe Gasten maakt geen doorsnee kindermuziek. Ze zijn in China populair met hun Nederlandstalige kinderrock en komen nu met een nieuw album én een Nederlandse tour. Het album van de vijfkoppige band heet 'Komkommermaarbij' en is geproduceerd door Skiggy Rapz, die eerder met onder anderen Guus Meeuwis en Diggy Dex werkte. Vandaag trapt Hippe Gasten de albumrelease af met hun eerste nieuwe track 'Koning van de dansvloer'. Vanaf nu verschijnt er elke vrijdag een nieuw nummer van het album online. In het nieuwe jaar gaan de mannen ook weer touren. Eerst in januari in China en vanaf februari in ons eigen land.
Lees verder

Dit weekend in de Kleuterbios: De Fabeltjeskrant

Gepubliceerd op: 13-12-2018 18:51

Peuters en kleuters kunnen zondag 16 december weer genieten van de Kleuterbios. Kinepolis vertoont dan De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen. Voor ouders is de film een nostalgisch feestje, maar dan in een nieuw en visueel indrukwekkend jasje!
Lees verder

Theatergezelschap BonteHond speelt voorstelling Onder Water in de kerstvakantie exclusief voor kinderen uit groep 6

Gepubliceerd op: 12-12-2018 19:18

In de kerstvakantie organiseren Theatergezelschap BonteHond en KIDD het theateratelier Onder Water. Een inspirerende middag op 4 januari 2019 van 13:00 tot 16:30 uur inclusief theaterworkshop en voorstelling voor iedereen die in groep 6 zit en hun (groot)ouders.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)