Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Agenda


Filteren op datum:
        

Burendag in Almere Poort

Gepubliceerd op: 20-09-2017 13:15

Zaterdag 23 September is het nationale Burendag. Ook in Almere Poort worden meerdere activiteiten voor en door bewoners georganiseerd. Kijk op www.burendag.nl/bij-mij-in-de-buurt en zoom in op Almere Poort om te zien waar in uw omgeving er iets leuks is te doen.
Lees verder

Nieuwe workshops starten in oktober. Doet u mee?

Gepubliceerd op: 14-09-2017 15:39

U bent van harte welkom om deel te nemen aan een van de workshops van Senior-Live die in oktober van start gaan. De Windows 10 cursus BASIS 1 is geschikt voor mensen die nog nooit met een computer gewerkt hebben. De cursus BASIS 2 is voor mensen die al over enige computerkennis beschikken. BASIS 2 bestaat uit 12 lessen van 2 uur over de onderwerpen: Bediening, Veiligheid, Browsers, Bestandsbeheer, Back-up, Onderhoud, E-mail en Programmabeheer.
Lees verder

Almeerse theatermakers Dutch Vinex Wonder Boys in Corrosia Theater, Expo & Film

Gepubliceerd op: 13-09-2017 20:51

Almere saai? Jolle Roelofs, Paul van der Laan en Tjebbe Roelofs laten graag zien hoe zij opgroeiden in een niksig gebied als de polder. Zij vervelen zich juist graag te pletter. Want als er niks is, betekent dat niet dat er niks te beleven valt. Je wordt aangesproken op je eigen kunnen, je wordt er juist razend creatief van. Zie de Dutch Vinex Wonderboys: zij maken muziek, dansen en zeggen dingen waarvan je mond openvalt. Hun nieuwe voorstelling 3X NIKS – Ode aan Verveling staat zaterdag 30 september in Corrosia Theater, Expo & Film. Kijk op www.corrosia.nl voor meer informatie.
Lees verder

Meer Agenda

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)