Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Almeerse hockey club eren internationals

De Almeerse Hockey club heeft zijn internationals geëerd. De 10 internationals die allemaal bij de Almeerse zijn begonnen kregen een aluminium plaat met daarop hun foto, deze wordt opgehangen in het clubhuis van de Almeerse.

De Aanwezige Daan Dekker en Youri Beck spelers van de Heren 1 kregen de aluminium plaat omdat hun international zijn voor Nederland in de zaal.

Frank Wessels is G-Hockey International en kreeg ook een aluminium plaat.

Oranje internationals Jonas de Geus en Terrance Pieters internationals van Nederland op het veld en spelers van de Heren 1 mochten ook een plaat in ontvangst nemen.

Niet alleen Nederlandse internationals werden geëerd ook Deegan Huisman international van de Verenigde Staten werd ook geëerd.

Oud speler Wouter Jolie was ook aanwezig en kreeg ook een plaat uit handen van de Almeerse.

De afwezige Nicki Leijs en Valentin Verga vallen ook onder de internationals die voor Nederland uitkomen. Ook de enige dame in het gezelschap Maatje Scheepstra was om privé omstandigheden afwezig en zal later haar aluminium plaat ontvangen.

Voor Jonas de Geus werd het nog mooier, hij mocht ook het wedstrijd shirt waarmee hij het EK afgelopen zomer in eigen land won onthullen in het clubhuis waar het ook komt te hangen.

Naast de internationals de gehuldigd werden was het de mogelijkheid voor de jeugd om de internationals en alle spelers van de Heren 1 te ontmoeten, natuurlijk konden de jeugdige spelers op de foto en de handtekening krijgen van hun helden.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)