Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Almeerse zaterdagclubs weer bij elkaar in de tweede klasse B.

FC Almere en ASC Waterwijk komen elkaar komend seizoen weer twee keer tegen.

Er staan dus weer twee derby’s gepland. Voor de stad Almere natuurlijk mooi want deze wedstrijden geven altijd wel een extra tintje aan de competitie. Begin Augustus beginnen de trainingen weer en kunnen de clubs zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Voordat de competitie start worden er drie bekerwedstrijden afgewerkt.

SC Buitenboys speelt komend seizoen weer in de zaterdag derde klasse C met veel clubs uit de regio. Drie clubs die vorig seizoen zijn gedegradeerd krijgt Buitenboys ook mee te maken, dat zijn TOV,Odysseus ’91 en VVZ’49. Een pittige afdeling dus maar Buitenboys draaide afgelopen seizoen goed mee en wil dit straks voortzetten.

In de zondag 4e klasse F krijgt Sporting Almere te maken met ASC Waterwijk dat weer een zondag1 team heeft. Verder zijn Geinburgia en t’Goy sterke tegenstanders. Bij Sporting wil men hoge ogen gooien en zo snel mogelijk naar de derde klasse om vervolgens het oog te richten op de tweede klasse!. Ook hier dus veelbelovend met als uitschieter de derby tegen Waterwijk.

Foto: FC Almere-trainer Charles Loots en team manager Fred van der Laan vinden het een mooie afdeling waar men straks in gaat spelen!


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)