Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Almere City FC werkt oefenduel naar behoren af.

6 juli 2019

Op sportpark Rie Mastenbroek heeft Almere City FC een oefenduel tegen ASC Waterwijk ruimschoots gewonnen.

De ploeg van trainer Robert Molenaar had na negentig minuten tien goals gescoord en Waterwijk kwam niet aan scoren toe.

Vanaf het begin was te verwachten dat de profs het initiatief zouden nemen en dat gebeurde dan ook. Binnen 13 minuten was de stand 0-3 en kon Waterwijk in deze fase er maar weinig tegenover stellen. De jonge Waterwijkse ploeg met diverse junioren in de ploeg streed voor wat het waard was maar kwam gewoon veel tekort. Het laatste kwartier van de eerste helft kreeg de ploeg van Mo El Abdeloui wat meer grip op het duel maar scoren was een te grote opgave. Dat het met de rust maar 0-3 was kwam doordat de gasten soms te slordig acteerde.

Na de wissel was het al snel 0-4 en liep de ploeg van Robert Molenaar uiteindelijk simpel uit naar een ruime 0-10 zege. Bij Almere City FC was men wel tevreden maar men liet ook te veel kansen liggen. Waterwijk-speler Desmond Mensen zag ook dat City een maatje te groot was,” Zij konden de tweede helft 10 spelers wisselen en dat was bij ons niet het geval en ja dan wordt het een moeilijk verhaal, verder hebben we alles gegeven maar met de minimale trainingsarbeid van de laatste weken kom je dan veel tekort”.

Het trainers-duo Molenaar/Tobiassen van City was redelijk tevreden maar het moet beter om straks te slagen in de naderende kompetitie aldus de leiding van Almere City FC.

Komende woensdag werkt City nog een oefenduel af tegen wederom een stadgenoot n.l. FC Almere. Dit duel op sportpark de Marken begint om 19.30 uur.


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)