Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Almere krijgt première Symphonic Rock Night

De première van de theatershow Symphonic Rock Night is op zaterdag 3 maart in het KAF-theater in Almere. Kenners voorspellen dat de 2,5 uur durende voorstelling één van de toonaangevende shows wordt in het lopende schouwburg-seizoen.

De gloednieuwe voorstelling is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen een groot aantal topmuzikanten uit het symfonische rock- en prog-genre. Met als ondertitel 'A complete evening’. Een 12-koppige band zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken uit de symfonische rock als 'Shine on you crazy diamond', 'The Cinema Show’ en 'Fools Ouverture'. ,,Dit spektakel is in 2016 ontstaan als eenmalige gebeurtenis, maar inmiddels in kwaliteit doorgegroeid tot een 2,5 uur durende theatershow’’, zegt de in Amersfoort opgegroeide toetsenman Erik Laan. ,,We hebben meer dan een jaar toegewerkt naar dit live-concert, met een schitterende licht- en videoshow.” Symphonic Rock Night staat dit seizoen voor het eerst geprogrammeerd in de Nederlandse schouwburgen. Wat kunnen we verwachten? Laan: ,,Bijna 20 legendarische rocksongs van bands als Yes, Pink Floyd, Genesis, Camel, Alquin, Solution, Supertramp, Rush en Gino Vannelli. Met een ontzettend leuk gezelschap van door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen.”

De Symphonic Rock Night is van 2 maart 2018 t/m 5 mei 2018 te zien in de Nederlandse theaters. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de Nationale Theaterkassa of via de websites van de theaters. Meer informatie op: www.symphonicrocknight.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)