Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Vanaf 9 december 2018 een nieuwe dienstregeling voor allGo Almere bit.ly/2S00GVC

AS’80 lelijk onderuit bij MSV’19 (5-3).

7 november 2017

Het wil bij AS’80 nog maar niet lukken om aansluiting te vinden met de supptop.

De Almeerders moesten bij MSV’19 weer een nederlaag incasseren. In de beginfase ging het nog goed bij de Almeerders, eerst was de thuisclub dicht bij een treffer maar de scheids annuleerde deze. Vlak hierna scoorde AS’80 wel toen de doelman van MSV zich verkeek op een inzet van Bram Benda 0-1. MSV had het antwoord snel klaar en was van der Hoeven de maker van de gelijkmaker 1-1. Kort hierna (Van Geffen) weer een goal van de thuisclub en liep AS’80 weer achter de feiten aan 2-1. Voor de rust had AS’80 echter wel de kans om gelijk te maken maar doelman van der Hoeve van MSV trok weer de aandacht maar nu in positieve zin en hield de gasten van de gelijkmaker af.

Na de hervatting was het snel 3-1 nadat op het middenveld AS’80 zich verslikte en MSV hier dankbaar gebruik van maakte. AS’80 kwam echter wel weer goed terug en zag een schot op de lat belanden maar de rebound werd ook niet benut. Mike Lochtenberg scoorde even later wel voor de Almeerders toen er bij MSV knullig werd uitverdedigd knalde Lochtenberg resoluut de bal in de kruising 3-2. AS’80 kreeg vleugels en wist uit een hoekschop zelfs op gelijke hoogte te komen, Bram Benda was de maker 3-3. Hierna had AS’80 pech toen een AS’80-speler de tweede gele kaart kreeg en kon vertrekken. Dit gaf MSV een kick en maakte snel de 4-3. Niet veel later moest AS’80 met negen man verder door alweer een tweede gele kaart. Tien minuten voor tijd besliste MSV definitief de wedstrijd door Scholman die fraai uithaalde 5-3.

Door de wisselvalligheid bij AS’80 blijft men nu in de onderste helft van de middenmoot staan en zal men over twee weken het roer weer om moeten gooien als men naar Sporting’70 moet.

Foto: Bram Benda in actie.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)