Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Vanaf 9 december 2018 een nieuwe dienstregeling voor allGo Almere bit.ly/2S00GVC

AS’80 uitgebekerd na fors verlies tegen Purmersteijn.

13 november 2017

Het bekeravontuur krijgt voor AS’80 geen vervolg.

De ploeg van trainer Ryan Smart verloor op eigen veld met duidelijke cijfers. Het werd een eenzijdig duel met de gasten op bijna alle fronten de betere ploeg.

Al in de 7e minuut was het raak en wist Aramez Poepon de openingstreffer voor Purmersteijn op het scorebord te brengen, 0-1. AS’80 was een maatje te klein voor Purmersteijn ondanks het feit dat de ploeg flink inzakte. In de 20e minuut uit een vrije trap van Ruben Adneij bracht Sebastiaan Ntim met een fraaie kopbal de stand op 0-2. Nauwelijks vier minuten later soleerde Martijn van Oers het strafschopgebied binnen, werd gehaakt en in tweede instantie kwam hij alsnog in balbezit maar van korte afstand werd zijn inzet alsnog geblokt. AS’80 stelde hier niet zoveel tegenover en kreeg Purmersteijn ook hierna diverse mogelijkheden om de marge op te voeren. In de 40e minuut leek een vrije trap van Ruben Adneij van Purmersteijn hoog in de touwen te verdwijnen maar met een schitterende reflex wist de jeugdige AS’80 sluitpost Djeranemo Ong-A-Kwie knap te redden ten koste van een hoekschop waar uiteindelijk niets uitkwam voor de gasten. Met een 0-2 stand brak dan ook de rust aan.

Ook in de 2e helft was het een en al Purmersteijn dat de klok sloeg. In de 58e minuut onderschepte Martijn van Oers een terugspeelbal en van dichtbij liet hij de AS’80 doelman kansloos, 0-3. Purmersteijn bleef heer en meester en tien minuten later was het wederom raak 0-4. Later werd het ook nog 0-5, met wat meer overleg aan Purmersteijn zijde had de uitslag nog hoger uit kunnen vallen. AS’80 kan zich nu weer gaan richten op de competitie met a.s zondag de uitwedstrijd tegen Sporting’70.

Archieffoto: wedstrijd tussen Waterwijk en AS’80.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)