Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Sporting Almere wil komend seizoen gaan bouwen aan iets moois.

ASC Waterwijk begint derde periode goed.

10 maart 2019

 
In de zaterdag 2e klasse B heeft Waterwijk de goede reeks voort weten te zetten.

De Almeerders wisten tegen het bezoekende IJFC aan de goede kant van de score te blijven. IJFC had in eerste instantie het heft in handen en kwam de thuisclub amper aan voetballen toe. IJFC miste in deze fase een aantal kansjes op een voorsprong. In de 22e minuut kwam Waterwijk wel op voorsprong door Nicky Baggelaar, zijn schot verdween laag in de hoek en was voor IJFC doelman Mike van Maaswinkel te veel (1-0).
IJFC kwam goed terug en zo moest Waterwijk-doelman Gianni Hermans tot het uiterste gaan om de gelijkmaker te voorkomen. Vijf minuten voor de rust maakte Waterwijk de tweede treffer, via een snelle combinatie was het Hamid Rida die de IJFC-doelman wederom kansloos liet (2-0). 
 
Na de hervatting een vrij gelijkopgaand duel met mogelijkheden over en weer. In de 62e minuut sloeg de thuisclub opnieuw toe door Mitch Vogel, iedereen bij IJFC zag dat er een handsbal aan vooraf ging maar scheidsrechter Dorrestijn wilde hier echter niets van weten en wees naar de middenstip (3-0).
IJFC deed er hierna alles aan om de wedstrijd nog een andere wending te geven maar slaagde daar vooralsnog niet meer in. Uiteindelijk controleerde de thuisclub het duel. Waterwijk kreeg deze middag meer waar men recht op had maar daar treurde in Almere niemand om.

De ploeg van Mark de Boer begon de derde periode dus goed en gaat komende zaterdag bij hekkensluiter Odysseus op bezoek.
 
Archieffoto: Nicky Baggelaar scoorde de 1-0 voor ASC Waterwijk.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)