Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Charles Loots leidt maandagavond eerste training bij FC Almere.

ASC Waterwijk herstelt zich ten koste van TOV. (1-4).

9 april 2019

In de zaterdag tweede klasse B heeft het Almeerse Waterwijk zich hersteld van de met 1-4 verloren wedstrijd tegen Delta Sports ’95 twee weken geleden.

Nu moest men bij TOV in Baarn op bezoek waar het altijd lastig is om de punten weg te halen. Het werd een verdiende 1-4 winst voor de ploeg van Mark de Boer.

In de 31e minuut nam Waterwijk de leiding door Roy de Vries en in de 44e minuut verdubbelde Jerry Osei de voorsprong. (0-2). Na de rust bleef Waterwijk de toon aangeven met een derde goal tot gevolg, Randy Peaper was verantwoordelijk voor de riante 0-3 voorsprong. TOV beet nog wel van zich af maar dat ging vaak gepaard met te harde acties. In de 73e minuut kon een TOV-speler dan ook vertrekken na een onbesuisde actie tegen Roy de Vries die behoorlijk in z’n gezicht geraakt werd. Met tien man kwam de ploeg uit Baarn toch nog tot scoren maar verder liet Waterwijk het niet komen en maakte Randy Peaper tien minuten voor tijd de 1-4 en speelde de Almeerders een gewonnen wedstrijd. Kansen nog genoeg voor Waterwijk om de score op te voeren maar het bleef echter bij deze stand.

Waterwijk blijft op de derde plek op de ranglijst staan gevolgd door stadgenoot FC Almere dat drie punten minder heeft. Voor de derde periode is Waterwijk zeker nog niet kansloos, met nog vijf duels te spelen is nog van alles mogelijk. Komende wedstrijd komt sv Lopik naar sportpark Rie Mastenbroek, deze wedstrijd begint dan om 15.00 uur.
 

archieffoto: Actie uit de wedstrijd Waterwijk -TOV eerder dit seizoen.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)