Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Charles Loots leidt maandagavond eerste training bij FC Almere.

ASC Waterwijk laat zich verrassen door hekkensluiter Odysseus (4-1).

16 maart 2019

Het is promovendus Waterwijk in de zaterdag tweede klasse B niet gelukt om bij hekkensluiter Odysseus de volle winst weg te halen.

Mede door de harde wind was van goed voetbal eigenlijk geen sprake. De Almeerse ploeg zat deze middag niet goed in de wedstrijd en verloor uiteindelijk dan ook terecht. Voor de rust had de thuisclub een 2-0 voorsprong genomen en stelde Waterwijk hier niet zoveel tegenover. Er waren wel wat mogelijkheden maar de ploeg van Mark de Boer zat niet goed in de wedstrijd. Odysseus beperkte zich tot verdedigen en loerde op de counter en daar werd Waterwijk regelmatig mee verrast.

Na de rust eenzelfde beeld met Waterwijk wel veel aan de bal maar de thuisclub wist uiteindelijk ook de derde goal te scoren. Waterwijk redde nog wel de eer door Roy de Vries die een vrije schop onhoudbaar achter de Odysseus-doelman schoot. In de laatste minuut werd het toch nog 4-1 en liep Waterwijk tegen een nederlaag op waar men niet op gerekend had.

Roy de Vries was duidelijk over het verlies, ”We brachten deze middag veel te weinig en speelde de tegenstander hiermee in de kaart, ook deze wedstrijden zitten er tussen maar komende zaterdag kan Delta Sports weer op een zeer gemotiveerd Waterwijk rekenen”.

Archieffoto: Roy de Vries hier tegen Loosdrecht eerder dit seizoen, scoorde tegen Odysseus het enige Waterwijkse doelpunt.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)