Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

ASC Waterwijk legt twee nieuwe trainers vast voor komend seizoen.

Donderdagavond heeft het bestuur van ASC Waterwijk zijn slag geslagen.

Komend seizoen staat Ron Gerlof bij de zaterdag-selectie voor de groep en Mark de Boer doet dit bij de zondag-selectie. Ron Gerlof volgt Ed Otten op en Mark de Boer vervangt Ben Vis. Beiden heren tekende voor een seizoen. Verder wordt Sebastiaan Steur komend seizoen Hoofd technische zaken en neemt dit over van Jannis van der Lijcke die weer Hoofd jeugdopleidingen wordt.

Ron Gerlof momenteel nog trainer/coach van Sporting Martinus in Amstelveen vindt dit een prachtige uitdaging en wil graag met de zaterdagselectie hogerop. Het team staat momenteel fier aan kop in de zaterdag derde klasse C en het kampioenschop lonkt voor de ploeg van de huidige trainer Ed Otten. Gerlof wil eerst met Martinus het seizoen naar behoren afmaken om vervolgens deze mooie uitdaging in Almere aan te gaan.

Ook Mark de Boer die de zondag-selectie volgend seizoen gaat doen is erg enthousiast, “Ik hoop dat Ben Vis zijn team kan handhaven in de derde klasse het zou zonde zijn als dit niet gebeurd”. Ook de Boer tekende voor een seizoen. Mark de Boer kent de club doordat hij al eerder bij de zaterdag-selectie aan het roer stond. Dit seizoen had de Boer geen club maar was regelmatig aanwezig om de talenten in Almere te volgen.

Het bestuur van ASC Waterwijk is zeer content met deze keuze en wenst beiden heren volgend seizoen veel succes bij de club.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)