Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

ASC Waterwijk moet ook meerdere erkennen in Delta Sports. (1-4).

ASC Waterwijk lijkt in de zaterdag tweede klasse B behoorlijk van slag te zijn.

De ploeg van interim-coach Mark de Boer verloor vorige week met 4-1 van hekkensluiter Odysseus, en nu ook weer met 4-1. Van Delta Sports ’95. Tevens kreeg Waterwijk speler Mitch Vogel de rode kaart voor geschoteld.

Beide ploegen begonnen fel aan het duel maar echt grote kansen deden zich vooralsnog niet voor. In de 29e minuut kwamen de gasten beter voor de dag, nadat bij de thuisclub slecht stond te verdedigen profiteerde Rodney van Klooster bijna maar zijn inzet van zo’n 15 meter van het doel raakte de paal en kwam Waterwijk uiteindelijk goed weg. Vijf minuten later was het dan wel raak, uit een hoekschop knalde Roy Kelder dan nu wel raak. (0-1). Nog geen vijf minuten later had Waterwijk de stand alweer gelijk getrokken, Topscorer Niels van der Zaal kreeg de bal goed aangespeeld en zette Waterwijk naast Delta Sports. (1-1).

Na de hervatting namen de gasten in de 50e minuut weer de leiding, Berend Bram Heinen kreeg een voorzet perfect op maat van Casper Verboon en schoot de 1-2 in de touwen. Waterwijk kwam hierna wel sterk terug maar vond diverse keren Delta Sports doelman Jesse Patsjt op haar weg. Delta Sports wisselde wat spelers en dat bleek geen verkeerde keuze, invaller Pascal Rinks wist dan ook even later de beslissende 1-3 in te schieten en was Waterwijk een geslagen ploeg. De Almeerders probeerde het nog wel maar moest uiteindelijk ook nog een vierde goal incasseren. (1-4). Waterwijk blijft wel derde op de ranglijst maar door de nederlaag zakt Waterwijk in de derde periode wel een paar plaatsen.

De eerste volgende wedstrijd gaan de Almeerders op bezoek bij TOV in Baarn.

Foto: Topscorer Niels van der Zaal was de man die de 1-1 maakte voor Waterwijk.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)