Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

ASC Waterwijk niet overtuigend maar wint wel van Olympia’25.

11 februari 2018

In de zaterdag derde klasse C heeft Waterwijk wel de koppositie behouden door een 1-2 winst op Olympia maar vanzelf ging dat niet.

De ploeg van Ed Otten speelde zeker de eerste helft erg slordig en had geluk dat de thuisclub daar niet van profiteerde.

Kansen waren er wel in het eerste bedrijf maar de goals waren vooralsnog erg duur. Na de hervatting was het wel snel 0-1 voor Waterwijk door Nino Walda die met het hoofd uit een voorzet van Mark Heeres scoorde. Het bleef nu op en neer gaan zonder veel kansen voor beiden partijen. In de 63e minuut slaagde Waterwijk er toch in om de 0-1 voorsprong te verdubbelen, een voorzet van Mike van Pareen werd door Jerry Osei hard en hoog in de kruising geschoten 0-2. Waterwijk liet de teugels wat vieren wat Olympia wel goed uit kwam maar de thuisclub was niet bij machte om het Waterwijk alsnog lastig te maken. Dat in de 90e minuut men wel scoorde verontruste Waterwijk echter niet en trok de ploeg van trainer Ed Otten winst over de streep. De Almeerders blijven koploper in 3C met drie punten voorsprong op Altius dat ook haar wedstrijd won. Komende zaterdag speelt Waterwijk de derby op eigen veld tegen SC Buitenboys.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)