Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

ASC Waterwijk verslaat ook De Meer en blijft op koers.

16 april 2018

Het Almeerse Waterwijk heeft tegen hekkensluiter De Meer geen fout gemaakt.

De ploeg van Ed Otten blijft hierdoor de onbetwiste koploper en kan met nog vier duels voor de boeg waarschijnlijk over vier weken de kampioensvlag hijsen.

In de wedstrijd tegen De Meer versloeg men de Amsterdammers simpel met 6-1. Er was natuurlijk een veld overwicht voor Waterwijk maar in de 6e minuut werd pas de eerste goal gescoord door Jordy Kreeberg.  Randy Peaper maakte in de 23e minuut de 2-0 voor de koploper. Na wat tegenstoten van De Meer, de ploeg kon niet echt potten breken werd het in de 34e minuut 3-0. Mitch Vogel liet na een mooie actie de De Meer-doelman kansloos. Er zat weinig tempo in het duel en echt spectaculaire acties waren er ook al niet. Voor de rust maakte Waterwijk toch nog de vierde goal door Mike van Pareen.

Na de hervatting eenzelfde beeld met de thuisploeg als betere en De Meer die veelal achter de feiten aan liep. Het was dan ook niet vreemd dat de thuisclub nog tweemaal scoorde. Eerst was het Roy de Vries en later tekende Selqukkhan Okay voor de 6-0. De eer werd echter nog wel gered maar dit doelpunt kwam op naam van Almeerder Mark Heeres die z’n eigen doelman kansloos liet.: 6-1.

Door deze winst blijft Waterwijk stevig in het zadel in de derde klasse B, men staat zes punten los met nog vier duels te gaan tegen resp. Nita, Hilversum,BFC en Cobu Boys. Komende zaterdag ontvangt men Nita op sportpark Rie Mastenbroek.

Foto: Duel uit de wedstrijd tussen Waterwijk en De Meer.

Bijdrage: Herman de Wit.

Met dank aan John de Vries.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)