Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Asy Bright lanceert crowdfunding-campagne om eigen playlist te financieren

20 juli 2017

De jonge vocalist Asy Bright heeft 26 juni haar crowdfunding-campagne gelanceerd op Voordekunst. De campagne duurt 40 dagen en geeft liefhebbers van jong zangtalent de mogelijkheid om Asy Bright te helpen bij het financieren van haar nieuwe playlist ‘The Attic Sessions’.

The Attic Sessions
‘The Attic Sessions’ gaat een playlist van 6 zelfgeschreven nummers worden, waarmee Bright de focus wil leggen op haar eigen sound. De playlist wordt opgenomen in de professionele opnamestudio van Indieplant. Onder begeleiding van vak-engineer en producer Igor Vokjan wordt ‘The Attic Sessions’ daar naar het hoogste niveau getild. ‘The Attic Sessions is een playlist met potentie: er zullen steeds meer nummers aan toegevoegd worden.

Crowdfunding
Om ‘The Attic Sessions’ te realiseren is er volgens Bright €2100 euro nodig. Hiermee worden de kosten van de studio, engineer, mix, master, marketing, video’s en muzikanten gedekt. Met nog 20 dagen op de teller heeft Asy Bright inmiddels €775 van het totale bedrag opgehaald. Om Bright te steunen kan er vrijblijvend geld gedoneerd worden, maar er kan ook gekozen worden voor verschillende tegenprestaties zoals zanglessen en workshops, huiskamerconcerten, het bijwonen van een opnamedag of het als eerste ontvangen van de playlist.

Asy Bright
Asy Bright is net afgestudeerd van de Nederlandse Popacademie en is regelmatig te horen op lokale radiostations. Daarnaast staat zij met covers en eigen werk geregeld op populaire podia als PekingPop, Bevrijdingscollege Utrecht en diverse lokale festivals. Bright maakt popmuziek met diep warme, maar edgy vocalen en heeft veel samengewerkt met verschillende producers en muzikanten. Ook geeft Asy Bright zanglessen en workshops aan jong, opkomend talent.

Geïnteresseerden kunnen terecht op www.asybright.com/buildtheattic


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)