Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Almeerse zaterdagclubs weer bij elkaar in de tweede klasse B.

Avondklas door oud-studenten uit Dronten over hun gemengde landbouwbedrijf in Duitsland

30 augustus 2018

Oud-Warmonderhofstudenten Paul en Eugenie Brandsma vertrokken na hun afstuderen in 1986 met dertig melkkoeien richting Duitsland. In 28 jaar tijd hebben ze hun Demeter Hof Breit in Wittlich uitgebouwd tot een veelzijdig, gemengd bedrijf. Ze vertellen over meevallers en tegenvallers, keuzes en aanpassen tijdens de Avondklas op Warmonderhof in Dronten, donderdag 6 september om 20.00 uur.

Paul en Eugenie verzorgen samen met een vereniging 'vrienden van' en een groep enthousiaste klanten een kudde zwartbonte koeien, kippen, varkens, een kaasmakerij, boerderijwinkel, groentetuin en flink wat hoogstamfruit. Klanten hebben de grond gekocht en Paul en Eugenie pachten het. Over het combineren van leven, werken en kinderen. Over meevallers en tegenvallers. Over keuzes en aanpassen. Lees alvast meer op www.demeterhofbreit.de. De avond wordt gehouden in het Nederlands.

Locatie: Warmonderhofzaal, Wisentweg 12 te Dronten

Over Warmonderhof Avondklassen
De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof. In de agenda op de website www.warmonderhof.nl staan alle ingeplande Avondklassen vermeld.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)