Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Beleef André Rieu's Nieuwjaarsconcert in jouw Kinepolis bioscoop

4 januari 2019

Ben jij liefhebber van operettemuziek, Weense Wals en André Rieu? Zorg dan dat je op 11 of 13 januari een van de heerlijke stoelen van jouw Kinepolis bioscoop bemachtigt. Je verzekert jezelf dan van een schitterend begin van het nieuwe jaar met de exclusieve vertoning van het Nieuwjaarsconcert van André Rieu, opgenomen in de wereldberoemde Town Hall in Sydney.

Laat je op 11 en 13 januari betoveren door Maestro André Rieu en Johann Strauss Orkest, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors in een Nieuwjaarsconcert vol operettemuziek, dans en verrassingen! Ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek en geniet vanuit je heerlijke stoel met extra beenruimte van de muziek, interviews met André en zijn speciale gasten én backstage-toegang in het beste beeld en geluid dat je van jouw Kinepolis bioscoop gewend bent.

Deze stralende middag mag je niet missen! Bestel nu je tickets op kinepolis.nl.

Wat
Nieuwjaarsconcert 2019 van André Rieu (vanuit Sydney)
Wanneer
11 en 13 januari 2019
Te zien in
Kinepolis Hoofddorp, Den Bosch, Breda, Almere, Den Helder, Emmen, Oss, Jaarbeurs Utrecht, Zoetermeer, Enschede, Groningen, Huizen, Cineast Enschede (centrum), Dordrecht en Schagen.
Aanvangstijd(en)
Verschillen per Kinepolis bioscoop, bekijk hier jouw vestiging
Speelduur
110 minuten
Ticketprijs
€ 13,50 (excl. evt. toeslagen)


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)