Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Beleidsplan Omroep Almere


Als jongste media organisatie van Almere hebben we een visie document opgesteld welke we een toepasselijke naam hebben gegeven  "Gezamenlijk op weg naar 2022". Een boel tekst, soms best droge stukken, maar er zit een filosofie achter welke juist gericht is op samenwerken, Als organisatie met anderen media bedrijven, maar ook met maatschappelijke betrokken organisaties.

Zo hebben we in het beleidsplan omschreven de doelstelling van de omroep, hoe we daar willen komen, maar ook openheid over financiering, wat wel en wat niet mogelijk is. Is ons beleidsstuk teveel, we hebben onder organisatie een kleine uitleg gegeven.

We hebben op 2 april een presentatie mogen gegeven aan de leden van de gemeenteraad. Een eerlijk verhaal. Het is onmogelijk om zonder de bekostiging van het rijk een goede omroep te hebben die iets kan betekenen voor de stad. Hier staan we nog steeds achter. Het kan gewoon niet. zonder de vergoeding die de gemeente ontvangt van het Rijk voor de lokale omroep. Het is aan de omroep de gemeente in te laten zien dat het gewoon niet anders kan.

Graag willen wij u deelgenoot maken van onze inspanningen en treft u een aantal bijlages aan. De presentatie is een zogenaamde Prezi’s Die u door te klikken op start Prezi.  Het beleidsplan kunt u onder aan vinden.

Wij hebben met veel plezier de presentaties gemaakt, Het bestuur is trots op de vrijwilligers die dit hebben gemaakt en/of meegewerkt.

Omroep Almere is te volgen op facebook, Almeerse Omroep Stichting, (over wetenswaardigheden de omroep aangaande), Omroep Almere is de nieuws feet, Almere On Air voor de radio. En uiteraard zijn wij op twitter te volgen onder @AOnieuws


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)