Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Beleidsplan Omroep Almere

 
Omroep Almere bestond op 1 december 2017 3 jaar. Als omroep hebben we onze gedachten weergegeven in een visie document. We hebben een toepasselijke naam gegeven  "Gezamenlijk op weg naar 2022". Een boel tekst, soms best droge stukken, maar er zit een filosofie achter welke juist gericht is op samenwerken, Als verenigingen, wijkcentra maar ook organisaties, anderen media bedrijven, maar ook met maatschappelijke betrokken organisaties.

Zo hebben we in het beleidsplan omschreven de doelstelling van de omroep, hoe we daar willen komen, maar ook openheid over financiering, wat wel en wat niet mogelijk is. Is ons beleidsstuk teveel, we hebben onder organisatie een kleine uitleg gegeven.

In december 2017 starten de gesprekken onderleiding van de gemeente om te komen tot een gezamelijk plan. De wet schrijft dit voor. Wij zijn voor een brede samenwerking/fusie om te komen tot een omroep. Een eerlijk verhaal brengen. Maar het is onmogelijk om zonder de bekostiging van het rijk een goede omroep te hebben die iets kan betekenen voor de stad. Hier staan we nog steeds achter. Het kan gewoon niet. zonder de vergoeding die de gemeente ontvangt van het Rijk voor de lokale omroep. Het is aan de omroep de gemeente in te laten zien dat het gewoon niet anders kan.

Omroep Almere is te volgen op facebook, Almeerse Omroep Stichting, (over wetenswaardigheden de omroep aangaande), Omroep Almere is de nieuws feet, Almere On Air voor de radio. En uiteraard zijn wij op twitter te volgen onder @AOnieuws en op YouTube

x


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)