Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Bijzonder circus tijdens CIRCUS CORROSIA

Geen wilde dieren, clowns met rode neuzen en doorgezaagde dames, maar circus dat net even anders is. Dat is CIRCUS CORROSIA, inmiddels een traditie tijdens het Rabobank Almere Haven Festival. Kom op zondag 6 september naar de Markt in Almere Haven en laat je verrassen door de verschillende circusacts onder het genot van een hapje en een drankje uit de bijzondere foodtrucks. CIRCUS CORROSIA is voor alle leeftijden en vindt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur, toegang gratis.

Op de Markt geniet je op verschillende momenten van bijzonder circus. Zo pakt T&T Crew uit met hun trampoline-act (13.00 & 14.30 uur). Ze springen van hot naar her, maken salto’s, duosprongen en meer. Niets is te gek voor ze! TENT test met fabelachtige circustechnieken, acrobatiek, jongleren, koorddansen, mime en livemuziek de grenzen van hun kameraadschap (13.30 uur). Het Gentse gezelschap 15ft6 speelt hun acrobatische performance Dynamite & Poetry: een explosieve circusvoorstelling met een absurd kantje waar bascule, barre russe, Chinese mast en contortie de revue passeren (15.00 uur).

Jonglerende kinderen, koorddansende vaders en moeders en acrobatische opa’s en oma’s kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur bij de circuswerkplaats van Circus Snor werken aan hun jongleertalent! Daarnaast zullen er met dank aan het Europees Jongleer Festival diverse circusacts te zien zijn in het centrum van Almere Haven.

CIRCUS CORROSIA maakt deel uit van het Rabobank Almere Haven Festival. Kijk voor de speeltijden van de acts op www.corrosia.nl. Kijk op www.almerehavenfestival.nl voor meer informatie over de hele programmering van het Rabobank Almere Haven Festival.

Zondag 6 september, Markt & centrum Almere Haven, Rabobank Almere Haven Festival

Foto: CIRCUS CORROSIA tijdens het Rabobank Almere Haven Festival © 15ft6 Dynamite & PoetryReageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)