Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Bioscoop brengt verkoeling met ijskoud bier en bloedstollende actie

Kinepolis biedt een alternatief voor het hitteplan: afkoelen in de bioscoop! Zak lekker onderuit bij een film, of pak voordelig een paar ijskoude biertjes én verse hamburgers bij de speciale Bier, Burgers & Blockbuster-avond met Mission: Impossible - Fallout.Krijg jij met deze tropische temperaturen ook zo'n trek in een lekker koud biertje? Kinepolis biedt uitkomst met de Bier, Burgers & Blockbuster-avond op woensdag 1 augustus. Daar zijn ijskoude biertjes en verse hamburgers beschikbaar voor slechts € 1,- per stuk, en je ziet Mission: Impossible - Fallout met Tom Cruise in spectaculair 3D. De ultieme setting voor de lekkerste actiefilm van dit jaar! Verzeker jezelf van een plek en boek hier je ticket(s).

Actie en verkoeling
Liever op een ander moment de warmte ontvluchten in de bioscoop? Check dan de andere voorpremières of reguliere vertoningen van Mission: Impossible - Fallout, en ga voor nog meer beleving door 'm in Laser ULTRA te zien in Breda, Den Bosch of Utrecht. Je kan ook vast tickets boeken voor de enige echte marathon van The Equalizer op zaterdag 11 augustus. Hier zie je The Equalizer en de gloednieuwe film The Equalizer 2, beiden met Denzel Washington in de hoofdrol, achter elkaar op groot scherm.

Gegarandeerd genieten
Ook voor liefhebbers van andere genres dan actie is er genoeg te zien deze zomer. Met de kinderen kan je even bijkomen bij Incredibles 2 of Hotel Transsylvanië 3 en met vriendinnen is het gegarandeerd genieten bij de zomerhit Mamma Mia! Here We Go Again. Bekijk het complete filmaanbod bij Kinepolis en trakteer jezelf op wat verkoeling.

Praktische info:

  • Kinepolis BBB Mission: Impossible - Fallout
  • 1 augustus 2018
  • Start event: 19:30 uur
  • Start film: 20:00 uur
  • Tickets: € 13,-
  • Te zien in: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)