Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Bites & Business Almere 9 juni bij Yamas

Op donderdag 9 juni is er weer een netwerkdiner van het vrouwennetwerk Bites & Business. Dit keer in het Griekse restaurant Yamas op het Belfortplein in hartje Almere. De avond start als altijd met een vrijblijvende borrel om 18:00 uur. Het diner zelf is van 19:30 tot 22:00 uur. Ondernemende vrouwen die dit eens mee willen maken, kunnen zich aanmelden op de website www.bitesenbusiness.nl.

Een van de coördinatoren van Bites & Business Almere is Annette Mendel-Stevens van uitzendbureau WeerWerk. Ze legt uit: ”De maandelijkse netwerkdiners van Bites & Business zijn niet alleen bijzonder omdat er alleen vrouwen aan tafel zitten, maar ook omdat het onderling netwerken centraal staat. Er is geen speciaal thema aan de avond verbonden en er komt ook geen spreker langs. Bij Bites & Business gaat het er vooral om dat je met andere vrouwen in contact komt met wie je je ervaringen kunt uitwisselen en een gezellige avond hebt. Zo heb je eerder persoonlijk contact dan op de standaard netwerkborrels en vrouwen zijn daar gevoeliger voor dan mannen.”

De avonden in Almere worden goed bezocht. Er zijn meestal zo’n 24 vrouwen uit allerlei verschillende bedrijfstakken. De netwerkdiners hebben altijd een paar vaste onderdelen: een snel voorstelrondje en de enveloppenronde. Alle aanwezigen krijgen een envelop waarop ze een vraag mogen stellen. Die gaan de hele tafel rond zodat de anderen een antwoord, tip of idee kunnen opschrijven om in de envelop te stoppen. De bedoeling is dat iedereen aan het eind van de avond met een volle envelop naar huis gaat.


Volgens Stevens is het netwerken voor vrouwen vooral verbinden en elkaar iets gunnen. “Bij het opzetten en runnen van een bedrijf komt zoveel kijken, dat je altijd wel met vragen zit. Daarom is het heel belangrijk om een goed netwerk te hebben. Het draait allemaal om geven en nemen. Er worden altijd veel tips en tricks uitgewisseld. We inspireren elkaar en brengen elkaar met anderen in contact.

Bites & Business Almere staat niet alleen open voor vrouwen met een eigen bedrijf, maar voor alle ondernemende vrouwen die het leuk vinden nieuwe mensen te leren kennen, graag met anderen meedenken en openstaan voor nieuwe ideeën. Ben jij zo’n vrouw en wil je graag eens kennismaken met Bites & Business, dan ben je meer dan welkom op 9 juni in Yamas. Je kunt jezelf opgeven via de website (www.bitesenbusiness.nl). Je betaalt het arrangement direct via de site zodat je je daar op de avond zelf geen zorgen meer over hoeft te maken. Zo is een netwerkdiner bij Bites & Business ook echt een avondje uit.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)