Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Boney M., Esther Vergeer, Marc de Hond en Hilmar Mulder openen Libelle Zomerweek 2018 met thema DISCO LOVE

De 22ste editie van de Libelle Zomerweek ging dit jaar van start met als thema DISCO LOVE. Het thema staat voor het vieren van de liefde en muziek. Met die gedachte – dans met elkaar en wees lief voor elkaar – omdat Libelle er is voor iedereen, werd er een rolstoel discodans gedanst ter opening van de Libelle Zomerweek. Met een druk op de knop gaf Esther Vergeer samen met Marc de Hond en Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder het startsein voor de discodans. Boney M. zorgde voor de juiste tunes en een funky choreografie met Boogies, Disco Points en One-Two’s maakte de feestelijke opening compleet.

De legendarische formatie Boney M. toog speciaal voor dit groovy optreden op het grootste vrouwenevent van Nederland naar het Almeerderstrand. Ze openden samen met kampioen rolstoeltennisster Esther Vergeer, presentator en voormalig rolstoelbasketballer Marc de Hond en hoofdredacteur Hilmar Mulder de Libelle Zomerweek.

Hilmar Mulder: "Het thema DISCO LOVE moest natuurlijk geopend worden met een discodans. Omdat Libelle graag haar lezers betrekt bij haar activiteiten, is er gekozen voor een gezamenlijke rolstoel discodans met tientallen deelnemers van verschillende rolstoeldansverenigingen. Hiermee willen we benadrukken dat Libelle Zomerweek rolstoeltoegankelijk was en is en ook dat we ons best zullen doen om de toegankelijkheid op dit vlak continu te verbeteren. Ik ben blij dat Esther Vergeer en Marc de Hond dit initiatief een warm hart toedragen en we samen de Libelle Zomerweek hebben geopend".

Van 21 tot en met 27 mei viert de Libelle Zomerweek het grootste disco-feest van Nederland met maar liefst 83.000 vrouwen. Iedere dag om 17.00 uur gaat het dak eraf tijdens het Happy Hour, met bekende dj’s zoals Barry Paf en Gijs Staverman die de fijnste disconummers draaien. Er zijn waanzinnige optredens van onder andere Charly Luske, Lange Frans, Diggy Dex en Lois Lane en je kunt kijken naar daverende modeshows van bekende merken mét discomuziek. Er kan meegezongen worden met de grootste discohits die worden voorgedragen door een liveband in De Discokaraoke. Lezeressen kunnen kritische vragen stellen aan interessante tafelgasten bij Ebru Umar in het Libelle Nieuws Café. Dankzij de meer dan 16.000 uiteenlopende workshops en een shoppingroute die langer is dan de Amsterdamse Kalverstraat is er voor ieder wat wils.

Voor meer informatie: https://www.libellezomerweek.nl/2018/


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)