Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • CDA Flevoland: Met advies Oostvaardersplassen "valt goed te leven" bit.ly/2HuYgta

Brandweerman Sam weken bij Veiligheidsmuseum PIT

12 juli 2017

Op zondag 23 juli 2017 gaat de film Brandweerman Sam - Ufo Alarm! in première bij Veiligheidsmuseum PIT. Om dit te vieren zijn er van 23 juli t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij PIT. De Brandweerman Sam première en activiteiten in het museum worden mede mogelijk gemaakt door distributeur en uitgever Just4Kids.

Brandweerman Sam weken van 23 juli t/m 20 augustus
Na de première zijn er t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij PIT. Knutsel je eigen Brandweerman Sam helm en doe brandweertestjes in het museum om je Brandweerman Sam diploma te behalen. Ook is er een Brandweerman Sam kleurplatenwedstrijd in het museum waarbij museumbezoekers kans maken op een leuk Brandweerman Sam prijzenpakket! Deelname aan de Brandweerman Sam weken is gratis, je betaalt alleen museumentree. Op maandagen is PIT gesloten.

Maak kans op exclusieve premièrekaartjes voor de Brandweerman Sam – Ufo Alarm!
De première op 23 juli is besloten en alleen voor genodigden. Wel kan je kans maken op premièrekaartjes via de winactie van Veiligheidsmuseum PIT via social media en www.pitveiligheid.nl.

Voor meer informatie kijk op: www.pitveiligheid.nl/sam


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)