Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Buiten spelen bij Corrosia Theater, Expo & Film

In de aanloop naar het nieuwe theaterseizoen, biedt Corrosia Theater, Expo & Film ook in de zomermaanden een schitterend programma voor liefhebbers van dans, film en beeldende kunst. Onder de noemer Corrosia Square organiseert Corrosia, net als vorig jaar, diverse culturele activiteiten om het centrum van Almere Haven te laten bruisen. Alle Almeerders zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken én om zelf mee te doen.

Corrosia vindt het belangrijk dat het centrum van Almere Haven levendiger wordt, en bespeelt daarom letterlijk haar omgeving. Corrosia Square valt binnen het beleid van Corrosia om inwoners van Almere actiever bij het programma te betrekken. Zo krijgen buurtbewoners de kans om mee te werken aan de Expo voor 1 Dag, bepalen zij welke film wordt vertoond tijdens de Openluchtfilm en mogen ze bij Corrosia Danst met de voeten van de vloer. Bovendien worden lokale ondernemers bij de diverse activiteiten betrokken.

Expo voor 1 dag
Za 21 juli 2018
Met de zomerexpositie geven we dit jaar ruim baan aan kunstenaar Daan den Houter. Den Houter maakt samen met inwoners van Almere een expositie die slechts één dag te zien zal zijn. Een kolfje naar zijn hand, want hij werkt graag rond de begrippen ‘tijd’ en ‘waarde’.

Openluchtfilm i.s.m. de nieuwe bibliotheek
Vr 24 aug 2018
Ook dit jaar slaan Corrosia en de nieuwe bibliotheek de handen ineen om een openluchtfilm te organiseren. Via een online poll kiest Almere zijn favoriete film voor een openluchtvertoning op een zwoele zomeravond. De filmkeuze is aan u! Breng uw stem uit tussen 15 juni en 15 juli via de poll op de Facebookpagina van Corrosia Almere Haven.

Corrosia Danst
Zo 16 sep 2018
Het jaarlijkse dansfestijn staat dit keer in het teken van de tango. Professionals en publiek ontmoeten elkaar op de Markt, waar een zinderend Argentijns feest ontstaat.Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het plein voor de deur van Corrosia: Markt, 1354 AP Almere Haven. Corrosia Square wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Almere (Gebiedskantoor Almere Haven), de nieuwe bibliotheek, Cultuurfonds Almere en BankGiro Loterij Fonds. Houd www.corrosia.nl in de gaten voor meer informatie.

Foto: Corrosia Danst & Expo voor 1 Dag 2017 © Marlise Steeman


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)