Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Buitenboys in matig duel ruim langs AH’78.

9 februari 2020

Zaterdag derdeklasser SC Buitenboys blijft goed presteren,de ploeg van trainer Patrick Bal won ruim 4-1 van AH´78 en bewees zichzelf hiermee een mooie dienst.

Door deze winst is men nu koploper in de tweede periode. In de reguliere stand bezet men nu de zesde plek.

Na enkele minuten opende Buitenboys al de score, Collins John schoot op doel maar de rebound was voor Rowdy Moorman simpel om de 1-0 te scoren. AH’78 wilde wel de aanval zoeken maar leverde vaak de bal in en nam Buitenboys steeds weer het initiatief. Na 7 minuten werd de voorsprong dan ook verdubbeld door Collins John 2-0. Er waren wel veel slordigheden bij beiden teams en dat deed de wedstrijd geen goed. In deze fase ontstonden er ook niet veel doelrijpe kansen. Toch kwam en de Almeerders nog voor de rust op 3-0, uit een vrije schop van Giovanni Kasanwirjo kon Rowdy Moorman met het hoofd andermaal scoren.

In de tweede helft kwam AH’78 in de 60e minuut op 3-1 door Mo El Kaddari, hierna was er wel meer balbezit voor de gasten maar men kon niet echt doordrukken en de “aansluiter” scoren. Het spel speelde zich nu grotendeels op het middenveld af maar spectaculair was het allemaal niet. Uiteindelijk kon good old Michael Buth alsnog de vierde Almeerse treffer scoren en was dit het laatste wapenfeit van dit matige duel. Buitenboys staat nu eerste in de tweede periode met een punt voor op vier achtervolgers waarvan FC Hilversum nog een wedstrijd minder speelde.

Archieffoto.


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)