Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Buurtsoap De Wasserette Zorgt voor u weer terug in Almere

13 april 2018

Vanaf woensdag 2 mei 2018 in Café Roest, Markt 43, Almere Haven. Zet de tv maar uit, trek je jas aan en kom naar De Wasserette. In deze live theatersoap volgen we elke week het wel en wee van het echtpaar Koos en Yfon, bastaardhond Tarzan en hun vaste klanten.

Dit seizoen in De Wasserette.. Het is een turbulent jaar geweest. Koos en Yfon combineerden de wasserette met het runnen van een Airbnb én moesten verhuizen. Nu vinden ze het welletjes. Ze willen meer tijd besteden aan elkaar en hun vaste klanten. Bastaardhond Tarzan juicht dit ten zeerste toe; er zal weer plek zijn voor hem en zijn mand achter de warme wasmachine! Maar wat komt er terecht van alle plannen als de vader van Yfon niet meer voor zichzelf blijkt te kunnen zorgen?

Wanneer? Woensdag 2 mei, 9 mei, 16 mei, 23 mei, 30 mei, 6 juni 2018
Waar? Corrosia - Café Roest, Markt 43, Almere Haven
Hoe laat? Deuren open om 20:00 uur, aanvang om 20:30 uur
Kaarten? € 4 / € 2,50 (voor inwoners Almere Haven). Te koop op de avond bij Corrosia Theater, Expo & Film en via www.corrosia.nl. Strippenkaart € 20 / € 12,50 (6 voorstellingen en maar 5 keer betalen).
Wie? Spel: Huug van Tienhoven, Rogier Schippers, Martijn Crins, Kees Scholten, elke week een stagiair van Theaterschool de Trap en talent uit de buurt.
Scenario: Marcel Lenssen.
Regie: Kees Scholten.
Muziek: Jef Hofmeister.

Credits
De Wasserette zorgt voor u is een coproductie van Het Volksoperahuis en Corrosia Theater, Expo & Film. De voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door de nieuwe bibliotheek, De Schoor, Gemeente Almere en Café Roest.

Foto: Buurtsoap De Wasserette © Marlise Steeman


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)