Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Buurtsoap Wasserette De Witte Reus nu ook in Almere te zien! Vanaf 13 april, Kerkgracht 75, Almere Haven

In Amsterdam-Noord is buurtsoap De Wasserette een grote hit en nu hebben het Volksoperahuis en Corrosia de serie theatervoorstellingen ook naar Almere gehaald. In deze buurtsoap volgen we het wel en wee van Koos en Yvon die in Almere Haven hun wasserette draaiende proberen te houden. Vanaf 13 april is Buurtsoap Wasserette De Witte Reus op zes maandagavonden te zien in Café Plein 19, Kerkgracht 75, Almere Haven.

Wasserette De Witte Reus

Koos en Yfon runnen al jaren een wasserette in Amsterdam-Noord maar zijn nu op zoek naar een nieuwe plek. Een plek waar de buurt nog echt de buurt is. Hun oog is gevallen op Almere Haven, op Kerkgracht 75. Zes maandagavonden zijn er nieuwe hilarische afleveringen waarin Koos, Yfon en hun trouwe bastaardhond Tarzan zich steeds dieper ingraven in de ziel van Almere Haven. Een soap over en voor iedereen uit Almere. Energiek en geestig!

Wat is een buurtsoap?

Het Volksoperahuis en de Tolhuistuin zijn in 2009 in Amsterdam-Noord begonnen met de succesvolle buurtsoap De Wasserette. De buurtsoap bestaat uit zes voorstellingen die net als bij een echte soapserie steeds dieper ingaan op de verhaallijn over Almere Haven. Elke ‘aflevering’ is dus anders en borduurt voort op de voorgaande. De serie theatervoorstellingen wordt in café Plein 19 gespeeld in een speciaal decor, en talenten en ondernemers uit de buurt doen mee als acteur of door middel van reclames tijdens de voorstelling.

Buurtsoap Wasserette De Witte Reus wordt gespeeld op 13 april, 20 april, 11 mei, 18 mei, 1 juni en 8 juni 2015. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur, de deuren gaan om 20.00 uur open. Wegens beperkte beschikbaarheid van plaatsen is het van belang van te voren kaarten te reserveren via www.corrosia.nl.

Kaarten kosten € 4,- per persoon, inwoners van Almere Haven betalen € 2,50. Ook is een strippenkaart te koop voor € 20,- (€ 12,50 inwoners Almere). Kaarten zijn te koop via www.corrosia.nl en op de avond aan de deur van Plein 19.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.corrosia.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)