Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Centrum Almere Buiten vol Kidsproof Kinderactiviteiten!

Op zaterdag 9 september luidt Kidsproof Almere het nieuwe schooljaar feestelijk in met toffe activiteiten in tijdens het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten! Het wordt een feestelijke dag met heel veel kinderactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar! Toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur op en rondom het Globeplein & Rio de Janeiroplein in het winkelcentrum van Almere Buiten. Het Kinderfeest wordt georganiseerd i.s.m. Winkeliersvereniging Buitenmere. Meer info: www.kidsproof.nl/almere

Activiteiten
Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met heel veel verschillende workshops en activiteiten, georganiseerd door Almeerse ondernemers. Het doel van dit Kinderfeest is om ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere!

Zo kun je o.a. een echte hut bouwen, Boogschieten en roetsjen van de kabelbaan die speciaal voor het Kidsproof Kinderfeest naast Paul’s IJs staat! Natuurlijk zijn er ook veel creatieve activiteiten. Je kunt aan de slag met Foam Clay, paracord armbanden en stoere maskers maken, cupcakes versierenen meer!

Ook sportief gezien is er genoeg uitdaging: er is een survivalbaan, een trampolineworkshop, kun je meedoen aan krav maga en er zijn springkussens, je kunt dansen uitproberen, schieten op de Goalie en buitenspellen spelen. Verder kun je broodjes bakken, je laten schminken of glittertattoos laten zetten, een workshop van de Speelwildernis volgen, meedoen aan een kleurwedstrijd, zijn er magneetmassages en een beautysalon en nog veel meer! Er is een Kindermarkt mét kleedjesmarkt, eten en drinken, zoals Cookie Dough en popcorn van Yummy Popcorn. Ook deelnemen met jouw organisatie of de spullen van je kinderen verkopen op de kleedjesmarkt? Stuur een mail naar almere@kidsproof.nl

Programma 
Op www.kidsproof.nl/almere (de website met de leukste tips voor ouders en kids in Almere) vind je het actuele programma en zie je wie er allemaal aan dit fantastische Kidsproof Kinderfeest meewerken!

Locatie en toegang 
Het Kinderfeest vindt plaats op en rond het Globeplein en Rio de Janeiroplein in het centrum van Almere Buiten. De toegang is gratis. Voor een beperkt aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig. Deze is gratis af te halen bij de Kidsproof infostand op de pleinen!

Samenwerking 
Kidsproof Almere en Winkeliersvereniging Buitenmere werken samen om dit feest te realiseren. Op www.Kidsproof.nl/Almere worden ouders op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Bovendien vind je daar alle gegevens van deelnemende organisaties terug.

Aanmelden
Organisaties en ondernemers uit Almere e.o., die zich op kinderen richten en ook hun activiteiten willen laten zien, kunnen een mail sturen aan almere@kidsproof.nl
Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)