Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Verplaatsbaar kunstwerk vanaf vandaag in Almere Haven bit.ly/2zYtklB

Cliëntondersteuning is er voor iedereen

9 augustus 2017

Bent u iemand die het niet alleen kan redden? Of kent u iemand die ondersteuning nodig heeft? Bijvoorbeeld vanwege een verstandelijke, zintuigelijke of lichamelijke beperking, een chronische ziekte, niet aangeboren hersenletsel of autisme? Dan kunt u cliëntondersteuning aanvragen bij MEE IJsseloevers. Dit is gratis en onafhankelijk.

MEE biedt hulp bij vragen over bijvoorbeeld opvoeding en ontwikkeling, samenleven en wonen, leren en werken of regelgeving en geldzaken (voor alle leeftijden). De cliëntondersteuner van MEE staat ‘naast’ u en kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw zelfredzaamheid. Door u te helpen met het formuleren van uw hulpvraag, het maken van keuzes en het oplossen van problemen. U staat er dus niet alleen voor. Een cliëntondersteuner kan u ook bijstaan in een gesprek met de gemeente, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

Vraag ondersteuning aan
Als inwoner van de gemeente Almere kunt u voor gratis, onafhankelijke cliëntondersteuning direct contact opnemen met MEE IJsseloevers via telefoonnummer 088 – 633 0 633. Een e-mail sturen kan ook: info@mee-ijsseloevers.nl. U hoeft zich niet eerst te melden bij de gemeente. Cliëntondersteuners van MEE zijn ook te vinden in het wijkteam in uw buurt.

Meer informatie over MEE IJsseloevers is te vinden op www.mee-ijsseloevers.nl 

MEE ondersteunt alle mensen met een kwetsbaarheid of beperking. Bijvoorbeeld als gevolg van een verstandelijke, zintuigelijke of lichamelijke beperking, chronische ziekte, niet aangeboren hersenletsel of autisme. Daarnaast ondersteunt MEE ouderen en cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg. Ook partners, kinderen of gezinsleden kunnen bij MEE terecht. Cliëntondersteuning van MEE is gratis en onafhankelijk.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)