Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Almeerse zaterdagclubs weer bij elkaar in de tweede klasse B.

Clienten Beraad Almere (CBA) organiseert DE OPEN BERAADSGROEP

Het Cliënten Beraad Almere (CBA) organiseert op donderdag 17 mei 2018 een Open Beraadsgroep. Bij deze Beraadsgroep is het woord aan de bezoekers van de Beraadsgroep. De deelnemers bepalen wat er wel en niet besproken wordt.

Beraadsgroep
Het CBA organiseert maandelijks een Beraadsgroep. Normaal gesproken staat een onderwerp centraal. Die onderwerpen hebben altijd betrekking op de dagelijkse werkelijkheid van Almeerders met een smalle beurs. Na het thema komen de deelnemers aan het woord tijdens het rond ‘Klachten, wensen en verlangens’.

Open Beraadsgroep
Tijdens de Open Beraadsgroep is het woord helemaal aan de achterban van het CBA: Almeerders met een laag inkomen. De deelnemers hebben vaak te maken met diverse instanties en regels: het wijkteam, Sociale Zaken of UWV, Plangroep of een re-integratietraject, een te hoge huur, WoningNet of een gebrek in de woning. Tijdens de Beraadsgroep van de maand mei is het woord aan de Almeerders met een smalle beurs. Waar zij het over willen hebben staat centraal..

Vakbondshuis
De Beraadsgroep begint om 13.30 uur. De deelnemers zijn welkom in het Vakbondshuis aan het Saffraanplein in de Kruidenwijk van Almere. Het CBA vergoedt elke deelnemer vier euro voor gemaakte onkosten en zorgt voor een kop koffie of thee.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)