Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Competitie Beste van Nederland

29 december 2018

Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan is gekwalificeerd voor de provincie Flevoland om mee te doen aan het programma De Beste van Nederland van RTL4. Natuurlijk op de vraag: wie is je favoriete of jouw beste restaurant, heeft niemand een eenduidig antwoord. Het is afhankelijk van het moment: ga je je trouwdag vieren? Ga je met een vriendin uit eten of ga je met een vriendengroep of alleen met vriendinnen een middagje uit, wil je een familiedag of is het een zakelijke bijeenkomst?

Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan is een restaurant op een modern stadslandgoed en gevestigd in het modernste waterkasteel van Nederland, dat alle doelgroepen kan ontvangen.

Het restaurant met eigenaren Irma en Arie van der Mee en het Dubbel-Op team, zijn vooroplopers met vele concepten, zoals bijvoorbeeld een brede keuze uit gerechten met insecten, Tapas, salades, pannenkoeken tot pasta’s. De voedselketen is rond met kip-, ei en insectengerechten. Maar ze zijn ook bijvoorbeeld 7 jaar geleden al met duurzame meubels begonnen uit de kringloopwinkels, wat afgelopen jaren een echte trend is geworden voor de circulaire economie.

Het unieke van dit restaurant is dat de meeste gerechten, zoals pannenkoeken, ei-gerechten en de kipgerechten glutenvrij zijn. Het team wat voor elkaar klaar staat en de waardering krijgen, zorgt ervoor dat het een familie sfeer geeft. Ook door de vele erkenningen die zij in haar afgelopen 26 jaar hebben gehad, heeft dit restaurant zich tot een van de beste van de provincie Flevoland neergezet.

“Irma: Het zou fantastisch zijn als wij met ons restaurant op stadslandgoed de Kemphaan in Almere en de provincie Flevoland mogen strijden voor een landelijke finale plaats. Natuurlijk zijn we nu al trots dat we gekwalificeerd zijn”.

Op 29 december 15.30 u en zondag 30 december 15.30 u worden de vlogs uitgezonden op RTL4 en dan staan deze natuurlijk ook online: op facebook van debestevannederland, www.debestevannederland.tv

Kip & Ei Dubbel-Op vindt het een eer om met deze competitie mee te mogen doen en hopen dat je het restaurant zou willen steunen door te stemmen. Dit kan je doen via je telefoon en via de pc op,
https://www.debestevannederland.tv/polls/culinaire-hotspots


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)