Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Creatieve avond met bekende ontwerp studios en local ontwerpster

Op donderdagavond 5 april organiseren we weer een BNO Creative Café in Almere. Dit keer met presentaties van een van de bekendste ontwerpbureaus van Nederland Studio Dumbar, kleurrijke film en illustratie studio Mals en local keramiek ontwerpster Wanda Entjes van MALproduct. Laat je inspireren en informeren en geniet achteraf van een netwerkborrel.

BNO organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureaus en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerp vak. Toegang is gratis voor BNO-leden. Niet leden betalen € 5,00. Tickets graag vooraf reserveren. 
 
De Sprekers:
Studio Dumbar is een van de bekendste creatieve bureaus van Nederland. Het bureau werd in 1977 opgericht door Gert Dumbar die o.a. bekend werd door zijn toentertijd omstreden ontwerp voor de politie. De studio heeft een sterke herkenbare stijl, waarmee ze vele awards wonnen. Ze werken o.a. voor Sinfonietta, Alzheimer Nederland, Mauritshuis, Transavia en maakten de veelbesproken Rijks huisstijl.

"We creëren betekenisvolle merken. Van strategie naar realiteit. We hebben een aangeboren drang om uitstekend werk te leveren. Zuiver. Eenvoudig. Krachtig.” Tijdens de avond komen Liza Enebeis en Erik de Vlaam vertellen over de studio (presentatie in Engels).
 
Studio Mals maakt kleurrijke en stilistische films en illustraties. Het werk is tastbaar - bij voorkeur handgemaakt - en heeft een conceptuele insteek. Dit in combinatie met een speelse houding resulteert in een heldere en herkenbare visuele stijl. Studio Mals werkt o.a. voor Tony’s Chocolonely, BNN, De Correspondent, Albelli en Lipton. Mals komt, aan de hand van hun projecten, vertellen over hoe je het meeste plezier in je werk kunt hebben.

MALproduct - Wanda Entjes is keramiek ontwerpster en maakte o.a. de Skyline Almere Schaal. Haar liefde voor keramiek, en dan met name porselein, combineert ze met een passie voor het maken van verrassend gebruiksgoed.­­

Praktische info:
Locatie: Places to Work
Adres: Wisselweg 33, Almere
Datum: 5 april 2018
Tijd: 20.00 uur (19.30 inloop), aansluitend borrel
Toegang: BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro (betalen bij entree, vanaf nu kun je de entree ook pinnen!)
Contact: almerebno@gmail.com
Reserveren: https://www.facebook.com/bnocreativecafe/
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bno-creative-cafe-avond-almere-43693587697?aff=efbeventtix


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)