Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Cursus mindful mediteren in Almere

Verander je leven en ga mediteren! Vanaf dinsdagavond 18 december 2018 gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo’s Zorg in Almere van start met een cursus mindful mediteren in rijkdom en overvloed. Meditatie zorgt voor innerlijke rust, balans en voor heling van lichaam en geest, waarbij je gaat voelen dat je je eigen creatie bent en dat je alles kunt bewerkstelligen wat je wilt. Het leert je jezelf centraal te stellen en bij jezelf te blijven in een wereld vol drukte en hectiek. Een cursus ook over innerlijke rijkdom en overvloed, waarbij je nooit een tekort zal hebben. Vanuit deze rijkdom, zul je gaan delen, immers jouw rijkdom, en wie heeft het over geld, is het waard om gedeeld te worden. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.

De cursuslocatie is basisschool De Zeetuin, Monteverdistraat 5 in almere. De cursusdata zijn dinsdag 18 december 2018 en 8, 15, 22, 29 januari 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is daarnaast auteur, docent en geeft lezingen.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)