Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Dé Kindermarkt in Almere Poort

Op zaterdag 9 april organiseert Dé Kindermarkt een gratis evenement voor ouders en kinderen ter gelegenheid van de Week van het Jonge Kind Almere met een kindermarkt, opvoed-informatiemarkt en workshops & activiteiten voor ouders en kinderen.

Ouders kunnen hier o.a. in gesprek met kinderopvangorganisaties, een opvoedcoach, een pleegzorgorganisatie, logopedisten en gebarendocenten én bovendien workshops volgen die met opvoeding te maken hebben. Daarnaast kunnen ze kennis maken met Almeerse organisaties die zich richten op het jonge kind. Uiteraard staan er ook leuke webshops, maar vooral ook veel leuke activiteiten voor kinderen.

Er is een mobiele fotostudio waar de opnamekosten gratis zijn en er zijn leuke dingen te doen voor kinderen, zoals kennis maken met Baby Sensory, je laten schminken of glittertattoo’s laten zetten, wastekeningen maken, FoamClay hanger maken, bootjes knutselen, spelletjes spelen, spiegeltjes maken, meedoen met de kleurwedstrijd of een van de andere creatieve/sportieve activiteiten. Het complete programma is te vinden op www.dekindermarkt.nl

Praktische informatie Dé Kindermarkt
Datum: zaterdag 9 april
Locatie: Sterrenschool De Ruimte Almere Poort, gratis parkeren
Tijd: 11-15 uur
Gratis entree
www.weekvanhetjongekindalmere.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)