Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

D66 Almere organiseert Startup Almere voor jonge ondernemers

Waar loop je als ondernemer met een startup tegenaan? Wat kan de gemeente doen om jou als ondernemer te faciliteren? Deze vragen staan centraal a.s. zondagavond tijdens de eerste Start up Meet Up Almere. D66 Almere nodigt jonge ondernemers uit om mee te praten en ideeën te delen om het ondernemersklimaat in Almere neer te zetten zodat start ups kunnen groeien. D66 kandidaat- raadslid Eli Geoffroy: “Almere kan wel wat vruchtbare en jonge ideeën gebruiken als het gaat om ondernemen. Een goed ondernemersklimaat is voor ons topprioriteit”. De 28-jarige Eli is in zijn dagelijks leven verantwoordelijk voor business-innovation bij een grote bank.

Ondernemers zijn zondagavond van harte uitgenodigd om mee te denken over hoe we het Almeerse ondernemersklimaat kunnen verbeteren en hun ervaringen te delen. Hoe bouw je een start up in Almere? Wat wordt er gedaan rondom start ups vanuit Almere? De avond biedt een interactieve discussie met de aanwezigen. Organistor en kandidaat-raadslid Eli Geoffroy vervolgt: “We halen op waar jonge ondernemende Almeerders tegenaan lopen. Dat doen we voor de verandering ’s niet met een suffe vergadering maar op een vlotte en aansprekende manier. We zitten dan ook in het hart van de stad, het stadhuis. Want hier worden de politieke besluiten die de economie van de stad raken.”

Wat D66 Almere betreft zijn Start Ups één van de aanjagers voor innovatie en voor banen. “En dus ontzettend belangrijk voor de groei van de lokale economie”, zegt D66- lijsttrekker Martine van Bemmel. “We zien grote kansen voor ondernemerschap en verdere samenwerking tussen (hoger) onderwijs, bedrijven, banken en private investeerders.”

Dat Almere veel potentie heeft voor jonge ondernemers staat wel vast vindt Eli. “Jonge mensen met bruisende ideeën over hoe de stad nog beter kan inspelen op ondernemerskansen, dat is onze focus komende zondag.”

Start Up Meet Up heeft zondagavond plaats van 19.00 tot 20.00 uur in het stadhuis van Almere. Interesse? Meld je aan via meetup.com: https://www.meetup.com/nl-NL/meetup-group-wjxSXPeW/events/248332536/?eventId=248332536


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)