Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Datum Popronde Almere 2018 is bekend!

Het grootste rondreizende muziekfestival trapt af op 13 september in Nijmegen en zal doorlopen tot en met 24 november in Amsterdam in de Melkweg. Popronde Almere zal plaatsvinden op zaterdag 29 september.

De Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, maakte vandaag (donderdag 1 maart) de data voor de editie van 2018 bekend. Van 14 september tot en met 25 november tourt de karavaan met circa 130 talentvolle artiesten door het hele land. De aftrap vindt traditiegetrouw plaats in Nijmegen en reist daarna door langs 40 andere steden om groots te eindigen met een spetterend eindfeest in Amsterdam.

De Popronde presenteert jaarlijks circa 130 muziekacts die ‘ertoe gaan doen’. Voordat grote namen als Chef’Special, De Staat, Racoon, Kensington en Dotan doorbraken, reisden ze mee met de Popronde en speelden op ‘aanraak afstand’, in de kroeg om de hoek! Ook dit jaar wordt Popronde Almere georganiseerd door Jan-Melle Liscaljet (coördinator) en Jens Lendering (producent en programmeur).

Op 29 september 2018 zal het festival de cafés, podia, restaurants en lunchrooms in Almere weer overnemen en het centrum omtoveren tot een festivalterrein. Hou de Facebookpagina van Popronde Almere in de gaten voor meer info. Ook meedoen als podium in Almere Centrum? Meld je aan via almere@popronde.nl.

Socials:
facebook.com/poprondealmere
Instagram: poprondealmere
Meld je aan voor het event en blijf op de hoogte: https://www.facebook.com/events/420662511701801/


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)