Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

De herfstvakantie is dé periode voor ouders om er met hun kinderen op uit te gaan

KIDSPROOF.NL signaleerde afgelopen zomervakantie een forse toename van ouders die op zoek gingen naar ideeën voor leuke dagjes uit. Meer dan 1 miljoen keer zochten ouders online op Kidsproof.nl naar uitjes en kinderactiviteiten. Ook Kidsproof Almere en Kidsproof Lelystad waar je leuke uitjes en activiteiten in heel Flevoland kunt vinden merkten een enorme toename afgelopen zomer. Deze week lanceert de grootste Nederlandse inspiratiesite voor ouders een vernieuwde site om nóg beter op de toenemende vraag in te spelen.

"De herfstvakantie is voor ons de drukste periode van het jaar. Al jaren wordt er in deze vakantie door ouders het vaakst gezocht naar leuke uittips", aldus Susanne Frens, directeur Kidsproof Almere en Kidsproof Lelystad.

"Ouders zoeken steeds vaker naar leuke activiteiten om samen met hun kinderen te doen. Vrije tijd is schaars voor ouders en dus zoeken ouders heel gericht naar uitjes om met het gezin te ondernemen. We zien dat ouders bewust de tijd die kinderen achter schermen doorbrengen willen compenseren met andersoortige activiteiten. Er wordt bijvoorbeeld veel gezocht naar natuuractiviteiten. Juist de herfstvakantie leent zich daar bij uitstek voor. Nog even lekker naar buiten, boswandelingen maken en afsluiten met warme chocolademelk, het liefst met een dekentje bij een vuurkorf.

In het najaar zoeken ouders daarnaast massaal naar leuke binnenactiviteiten om samen te doen. De Nederlandse musea zijn énorm kindvriendelijk en het nieuwe theaterseizoen is net van start. Ook sportieve activiteiten en activiteiten die aansluiten op de digitale belevingswereld van kinderen zijn populair. Op onze site vind je heel veel inspiratie voor zulke uitjes, naast een heel compleet overzicht van kinderfeestjes, clubjes, kinderwinkels, opvoedingshulp en kindvriendelijke restaurants in heel Flevoland.", aldus Susanne Frens.

Om aan de toenemende vraag van ouders te voldoen heeft Kidsproof.nl deze week een geheel vernieuwde site gelanceerd. Met de vernieuwde site maken ze het voor ouders nóg leuker om een bezoekje te brengen aan Kidsproof.nl en nóg makkelijker om de leukste tips & adresjes in Almere en Lelystad, maar ook de Noordoostpolder, Dronten en Zeewolde te vinden!


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)