Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

De thuishaven van jong talent opent deuren tijdens de meivakantie voor KAF familiedag

Voordat de zomer begint en je je weekenden vult met festivals en dagjes strand, organiseert KAF een familiedag waar je cultuur kunt snuiven. Laat de terrasjes en Netflix even voor wat ze zijn en kom de padvinder uithangen: ga op ontdekkingsreis langs kleine en intieme ruimtes en laat je verrassen door toffe voorstellingen, interactieve performances en vette acts. Dé ontmoetingsplaats van de stad opent haar deuren en laat families kennis maken met haar diverse aanbod. Van theatervoorstellingen en gekke verkleedpartijtjes tot knutseluurtjes in de Citylounge. De KAF Familiedag combineert het beste van twee werelden en bewijst dat cultuur voor iedereen is! Vaders en moeders, zussen en broers, opa’s en oma’s opgelet! De eerste Familiedag van KAF vindt plaats op 22 april in de meest multiculturele stad van Nederland: Almere!

Je kent het wel: op zaterdagochtend lig je in je bed en ’s middags ga je doelloos door het centrum slenteren. Maar stel nou dat je een keer geen zin hebt in windowshoppen en je iets cultureels wilt ondernemen. Op de KAF Familiedag worden jongeren aangespoord om hun culturele bewustzijn te ontwikkelen, kan je deelnemen aan een interactieve rondleiding, huizen bouwen van LEGO, een theatervoorstelling bezoeken en je verkleden als een van de personages, en van alledaagse producten nieuwe objecten maken. Werk je liever met je handen of wil je rustig op een bankje zitten met wat snacks? Dat kan ook! Maar diegenen die alleen van dodelijke stiltes of talentloze prutsers houden, mogen thuis blijven. De rest is van harte welkom en kan zich vol goede moed aanmelden voor de KAF Familiedag!

Programmering:

KAF EXPO
Interactieve reis door de House of Arts en levensgrote huizen bouwen van LEGO
Ga op reis door een huis vol verschillende soorten kunst. Het Theatergezelschap Bontehond creëerde speciaal voor deze gelegenheid een speelse en interactieve rondleiding.

KAF THEATER
Meet & Greet met de kinderheld van Telekids: Brandweerman Sam!
Na de succesvolle familievoorstelling Piekepolder op Stelten zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een gloednieuwe show. Verwacht een spektakel vol muziek, dans en humor. Brandweerman Sam nodigt ook alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater komen. Het verkleedpartijtje wordt afgesloten met een uitgebreide Meet & Greet!

KAF EDUCATIE
De educatieruimte is omgebouwd tot atelier waar je nu zelf aan de slag kunt! Zo kun je dagelijkse producten omtoveren tot nieuwe objecten, net zoals Studio Makkink & Bey!

KAF CITYLOUNGE
Voor de allerkleinsten is in de Citylounge een speelhoek ingericht, compleet met snackboxen, kleurplaten, kleurpotloden, Fristi en broodjes kroket!

Kijk op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pvDSC2lnppM of op Facebook


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)