Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

De weg naar persoonlijk succes als 3e thema Speaker’s Night

Op 11 februari was de tweede editie van het nieuwe sprekersevenement Speaker’s Night in De Nieuwe Bibliotheek. Een nieuw, verfrissend en inspirerend sprekersevenement georganiseerd door Internationaal Ambitieus, waarin experts en ervaringsdeskundigen op basis van persoonlijke verhalen, hun kennis delen met het publiek. Het doel is om de bezoekers te motiveren, inspireren en coachen. Donderdag 10 maart vindt de 3e editie plaats om 19.30 uur.

Succes is iets van alle tijden en iets waar iedereen in geïnteresseerd is. Als je het aantal verkochte succesboeken er op na leest of ziet hoeveel seminars er over succes worden georganiseerd waar honderden mensen op afkomen. Toch is het aantal mensen dat daadwerkelijk succesvol wordt ten opzichte van alle verkochte boeken en bijgewoonde seminars ontzettend laag. Hoe zou dat toch komen? De sprekers van 10 maart nemen je bij de hand.

Verbetering persoonlijke situatie
De reden dat men zo hunkert naar succes valt allemaal te herleiden tot één punt, namelijk de verbetering van de persoonlijke situatie. Meer geld, meer inkomen, meer omzet, een betere gezondheid een betere relatie enzovoorts. Echter, als het zo makkelijk was dan zou het ook geen bijzonderheid zijn om succesvol te worden in het leven. Er is geen recept voor succes, maar je kan wel leren van mensen die het zelf hun succesvol zijn in wat ze doen.

De sprekers

Etienne Tauwnaar begon ooit als klantenservicemedewerker en ontwikkelde zich stapsgewijs tot IT consultant. Hij vertelt over het bereiken van zijn succes in je werk. Emmanuel Agyekum draagt bij aan het succes van donkere jongens door ze rolmodellen voor te schotelen middels zijn kalender. Hij wil ze laten zien dat ze alles kunnen worden wat ze willen. Joep van der Meer is specialist in sales en zal spreken over hoe je succesvol wordt in sales. Een element dat bepalend is voor je succes ongeacht in wat je doet.

Actie!
De organisatie belooft opwinding en entertainment in een op en top professionele ambiance volledig met licht, geluid en techniek, waardoor ze het publiek meenemen op een unieke ervaringstrip. De kaarten zijn nu te bestellen op de website van De Nieuwe Bibliotheek. Voor meer informatie kan je ook kijken op www.internationaalambitieus.com of op www.denieuwebibliotheek.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)