Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Directie Kunstlinie Almere Flevoland toegevoegd aan programmering KAFTIVAL

Op vrijdag 15 september vindt KAFTIVAL plaats in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Het is de tweede editie van KAF’s eigen indoorfestival waarbij het volledige gebouw gebruikt wordt als podium voor een uiteenlopende programmering. Zo staan er optredens van o.a. Lil’ Kleine, RONDÉ, Wilde Westen, Orange Skyline en Jörgen Raymann op het programma. Vandaag voegt de organisatie een opvallende naam toe aan de line-up: KAF Soundsystem, waarbij de directie van Kunstlinie Almere Flevoland plaats neemt achter de draaitafels.

Als KAF om 19.30 uur haar deuren opent, gaat het feest van start in acht verschillende zalen. In de Citylounge wordt de avond afgetrapt met een wel heel exclusief optreden. Het managementteam van KAF, bestaande uit directeur Jeroen van de Wiel, zakelijk leider Eric Kamer en artistiek leider Valery Mak, verzorgt als gelegenheidsformatie ‘KAF Soundsystem’ het eerste optreden in de Citylounge. Het trio neemt plaats achter de draaitafels en heeft voor deze eenmalige set hun favoriete vinyl van zolder gehaald.

“We gaan ze allemaal gek maken met een mix van obscure soul en funk! Het wordt een eclectische set van onze favoriete nummers. Al bakken we er tijdens onze deejay-lessen nog niet veel van, maar we maken er iets heel erg moois van. Het wordt een spannende opening!” directeur Jeroen van de Wiel.

Om een impressie te geven van wat bezoekers kunnen verwachten, heeft het drietal een Spotify playlist samengesteld. Eerder maakten optredende acts als Wantigga, Radio Eliza een soortgelijke afspeellijst. De playlist is te beluisteren via: http://bit.ly/KAFsoundsystem

KAF Soundsystem draait vrijdag 15 september van 19.30 tot 20.00 uur op KAFTIVAL.
Kaarten zijn verkrijgbaar via kaftival.nl

Over KAFTIVAL:
Na een succesvolle eerste editie, met ruim 2000 bezoekers, keert Kunstlinie Almere Flevoland’s (KAF) indoorfestival terug op vrijdag 15 september. Tijdens KAFTIVAL verandert het multifunctionele cultuurgebouw in Almere in een bruisend festival met diverse podia en een uiteenlopende programmering. Met KAFTIVAL als kickoff van het culturele seizoen laat KAF zien wat haar bezoekers kunnen verwachten in de nieuwe pop-programmering. Het aanbod van de Flevolandse culturele hotspot varieert van popconcerten, jamsessies, cabaret en dansavonden: zo ook de programmering van KAFTIVAL.

KAFTIVAL
Vrijdag 15 september 2017
Locatie:
Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Esplande 10 Almere
Aanvang: 19.30 tot 01.00 uur
Entree: € 20,- (regulier) / € 10,- (tieners)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)