Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Ed Otten kan met opgeheven hoofd ASC Waterwijk verlaten.

Het zaterdagteam van ASC Waterwijk maakt in de derde klasse C een uitstekend seizoen door.

De ploeg van trainer/coach Ed Otten staat stevig aan kop in deze klasse en kan het kampioenschap bijna niet meer ontgaan. Met nog wedstrijden tegen FC Hilversum (a.s.zaterdag) en naaste concurrent BFC en Cobu Boys kan men geschiedenis gaan schrijven. Ed Otten is dan ook best trots op z’n ploeg en dat is hem dan ook van harte gegund. De coach volgde eerder Co Jager op die het uiteindelijk niet zag zitten bij Waterwijk. Het eerste seizoen van Otten liep alles behalve op rolletjes. Men moest vechten tegen degradatie en dat lukte dan ook.


Dit seizoen zijn de rollen omgedraaid en staat men op de drempel om tweedeklasser te worden. Dit zou een mijlpaal voor de club zijn die nog nooit zo hoog heeft gespeeld. Ed Otten blijft nuchter om deze omstandigheden en wil niets liever dan alle drie nog te spelen duels winnend af sluiten. Het zou een prachtig slot zijn van een uitstekend seizoen.


Ook voorzitter Rini Walburg is in z’n nopjes met deze situatie: “Ed heeft het z’n eerste jaar niet makkelijk gehad maar dit seizoen heeft hij met zijn selectie laten zien tot veel in staat te zijn, als hij met zijn team het kampioenschap over de streep trekt schrijft hij en Waterwijk geschiedenis en dat is hem natuurlijk van harte gegund aldus Walburg die er niet aan denkt om bij een kampioenschap op de platte kar met Waterwijk door de Kruidenwijk te rijden. Aan een feestje zal het zeker niet ontbreken” besluit Walburg in de sportuitzending van Omroep Almere. De spanning is dus te snijden en de komende drie wedstrijden zal blijken of ASC Waterwijk komend seizoen in de tweede klasse zal spelen.


bijdrage: Herman de Wit.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)