Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Educatief Partnerschap bij Aeres VMBO en Aeres MBO Almere

Op 27 maart heeft de conferentie Educatief Partnerschap plaatsgevonden bij Aeres VMBO en Aeres MBO Almere. Deze conferentie was de afsluiting van een projectgroep bestaande uit vertegenwoordigers vanuit het VO, mbo- en hbo onderwijs. Bij de bijeenkomst waren leden vanuit alle geledingen van het Almeerse onderwijs aanwezig. Ook de gemeente, ouders en leerlingen waren vertegenwoordigd.

Een projectgroep vanuit het VO, mbo- en hbo onderwijs heeft zich afgelopen tijd bezig gehouden met het thema Educatief Partnerschap. Een steeds belangrijker wordend thema binnen het onderwijs. Op welke wijze kan bijvoorbeeld een docent of school een samenwerking tussen school, ouder en leerling realiseren of optimaliseren?

Om de kennis en uitkomsten van het onderzoek te delen met het Almeerse onderwijs en de gemeente, is de conferentie Educatief Partnerschap georganiseerd. Het CPS, specialist in schoolontwikkeling en professionalisering, vertelde de bezoekers over hun ervaring en hielpen de groepen op weg tijdens de brainstormsessies.

Met de opbrengsten van deze middag willen de verschillende scholen verder investeren in een goede samenwerkingsrelatie met de ouders en verzorgers van hun leerlingen en studenten.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)