Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Een Australische filmavond bij Corrosia

10 oktober 2018

De gastprogrammeur van deze avond is Kimberley Vonk. Zij heeft afgelopen september een vega(n) lunchroom geopend in Almere Stad: The Black Cockatoo. Het is een Australisch café, want aan Australië heeft ze haar hart verpand. Je kunt er naar de tropen, de woestijn in of heerlijk verdwalen in de laneways van Melbourne, op zoek naar de beste koffie. Haar keuzefilm wordt, jawel, de (Brits-)Australische: The Black Balloon.

De film: Black Balloon (12+)
Het Australische gezin Mollison verhuist naar een nieuwe omgeving, waar de zestienjarige zoon Thomas nieuwe vrienden moet maken. Thomas verlangt naar een ‘normale’ jeugd, maar de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Charlie veroorzaakt flink wat kopzorgen. Een indringende film dat een weinig glad gepoetst beeld schetst van het gezinsleven met een autistisch kind.
Elissa Down, 2008

Mijn Dinsdagavond Film
Iedere maand nodigt Corrosia, Theater, Expo & Film een Almeerder uit om de Mijn Dinsdagavond Film samen te stellen. Deze avonden staan volledig in het teken van de film, met een passend randprogramma.

Kaartverkoop en meer informatie
De toegangskaarten zijn € 6,50 inclusief consumptie na afloop. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.corrosia.nl. Dinsdag 23 oktober om 20:00 uur bij Corrosia Theater, Expo & Film
Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)